به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبرنگاران، حضرت آيت الله العظمي خامنه اي در خطبه هاي نماز عيد فطر امسال با اشاره به اينكه ما در آخر سال، انتخابات را داريم و انتخابات هميشه در كشور ما تا حدودى يك حادثهى چالشبرانگيز است، مي فرمايد: انتخابات كه مظهر حضور مردم است، مظهر مردمسالارى دينى است، بايد پشتوانهى امنيت ما باشد. نبايد اجازه داد كه اين چيزى كه ذخيرهى امنيت است، پشتوانهى امنيت است، به امنيت ما صدمه وارد كند. ديديد، حس كرديد، از نزديك لمس كرديد آن وقتى را كه دشمنان ميخواهند از انتخابات عليه امنيت كشور سوء استفاده كنند. بايد همه مراقب باشند، همه بهوش باشند. آحاد مردم، مسئولان گوناگون، منبرداران سياسى، كسانى كه ميتوانند با مردم حرف بزنند، همه مراقب باشند، مواظب باشند؛ از انتخابات مانند يك نعمت الهى پاسدارى كنند.
با توجه به نزديك شدن به ايام انتخابات مجلس نهم و توصيه رهبر معظم انقلاب مبني بر مراقبت از انتخابات گزيده اي از فرمايشات معظم له را پيش از فتنه 88 و پس از آن مرور مي كنيم.
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای می فرمایند: هر كسي امروز جامعه را به سمت اغتشاش و ناامني سوق بدهد، از نظر عامه ملت ايران انسان منفوري است؛ هركه مي خواهد باشد. هر هدفي را كه اين ملت بخواهد به آن برسد، در سايه آرامش و امنيت خواهد رسيد. وقتي امنيت بود، تحصيل هم هست، علم هم هست، پيشرفت هم هست، صنعت هم هست، ثروت هم هست، آسايش گوناگون هم هست، عبادت هم هست؛ دنيا و آخرت در سايه امنيت وجود دارد. وقتي ناامني ايجاد شد، همه اينها مخدوش مي شود. به هم زدن امنيت يك ملت بزرگترين گناهي است كه ممكن است كسي مرتكب بشود.
بيانات در سالروز عيد سعيد مبعث -88/4/29
/س3
| ارسال به دوستان |
| نام شما: |
| ایمیل شما: |
| نام دوست شما: |
| ایمیل دوست شما: |
|
|