به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،جمعیت هلال احمر ایران اعلام کرد: همزمان با فرا رسیدن سی و سومین سالگرد انقلاب اسلامی پایگاه های امداد هوایی سراسر کشور از آمادگی کامل برخوردار هستند.
تجدید بیعت با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایارن با حضور در مرقد مطهر مزار شهدای انقلاب و غبارروبی و عطرافشانی آن در استانها،دیدار مسئولان ستاد و استانی جمعیت با خانواده های معظم شهدای امدادگر در جهت تکریم آنها و برگزاری" جشن پیوند برادری برای مهرورزی" از جمله برنامه های جمعیت هلال احمر در ایام دهه مبارک فجر است.
در کلانشهر بزرگی همچون تهران که میلیونها خودرو در آنها تردد می کنند و خیابانها از خودرو به حالت اشباع رسیده است و شهروندان ناچارند ساعتها در ترافیک بمانند شاید انتظار رسیدن زود هنگام خودرو اورژانس یا آتش نشانی به محل حدثه در پایتخت فکری خوش بینانه یا شاید عبث به نظر برسد.
در این شرایط ناچاری دست روی دست بگذاری و منتظر بمانی تا شاید با وقوع معجزه ای نیروهای امداد ونجات به موقع به محل حادثه برسند و مصدوم را به مرکز درمانی منتقل کنند.
البته امداد هوایی بدون هیچ دغدغه ترافیکی قادر است به موقع مصدومان حادثه را به مراکز درمانی منتقل کند در صورتی که وجود عینی داشته باشد و از آن استفاده شود.
این در حالی است که نتیجه تحقیقات کشورهای توسعه یافته دنیا نشان می دهد از امداد هوایی برای انتقال به موقع مصدومان حوادث به مراکز درمانی بسیار استفاده می شود و به همین دلیل آمار تلفات ناشی از تصادفات در آن کشورها بسیار کمتر از ایران است.
برخی از کارشناسان شهری معتقدند معابر تهران از شرایط مناسب برای استفاده از امداد هوایی برخوردار نیستند و در صورت استفاده از امداد هوایی باید متحمل مشکلات بزرگتری شد.
عده ای دیگر از کارشناسان نیز بر این باورند به رغم وجود همه مشکلات وجود بالگرد هوایی برای شهر پرترافیکی همچون تهران ضروری است و هنگام مواجه با سوانح مرگ این وسیله امدادی می تواند بسیار کمک کننده باشد.
چند سالی است که مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و همچنین سازمانهای امدادی دیگر مانند آتش نشانی و هلال احمر در کشور ما سرویسهای هلی کوپتری منظم و پرقدرتی ایجاد نموده اند و خدمات خود را به بیماران و مصدومان ارائه می کنند.
فقیه رئیس جمعیت هلال احمر از تقویت و تجهیز ناوگان امداد هوایی این جمعیت برای کمک رسانی به آسیب دیدگان در هنگام وقوع حوادث و سوانح احتمالی خبر داد.
وی گفت:ناوگان امداد هوایی این جمعیت سال جاری تجهیز و تقویت خواهد شد.
وی افزود: در سال گذشته با مطالعه برنامه ریزی و انجام نیازسنجی در زمینه تجهیز و تقویت ساختار امداد و نجات جاده ای امکان مناسبی برای خرید آمبولانس های امدادی ویژه خودروهای تخصصی نجات با ستهای هیدرولیک و پنوماتیک در کشور فراهم شده است./ل
| ارسال به دوستان |
| نام شما: |
| ایمیل شما: |
| نام دوست شما: |
| ایمیل دوست شما: |
|
|