به گزارش خبرنگارصنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران حاضر در محل، حسن قشقاوی معاون کنسولی امور مجلس و ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه صبح امروز در نشست آموزشی و هم اندیشی معاونان و مدیران همکاری علمی بین المللی که در سالن همایش های وزارت علوم برگزار شد گفت: با توجه به افزایش قیمت دلار برای دانشجویان خارج از کشور هم اکنون در حال مذاکره در این زمینه با مقامات مرکزی و مقامات اداری و مالی و خود وزارت امور خارجه هستیم.
وی درخصوص تسهیل ویزای خارجی برای اساتید و دانشمندان کشور گفت: هر کشوری به تناسب سختگیری که با ما دارد ما هم به طور متقابل با آن برخورد می کنیم چرا که معتقدیم تسهیلات ویزا از سوی کشور ما برای سایر کشورها صورت گرفته و به همین دلیل حق طبیعی دانشمندان ما است که به طور آزاد در سایر کشورها تردد داشته باشند ضمن اینکه این تردد آزاد موجب گسترش مراودات مردمی می شود.
وی با اشاره به یکی از تسهیلات ویزایی گفت: اخذ تسهیلات ویزای بلندمدت برای میهمانانی که از خارج کشور وارد می شوند در نظر گرفته شده است.
*** فرآیند تحریم ها کاملا غیر دموکراتیک است
قشقاوی در ادامه به موضوع استاد دانشگاه شریف که در آمریکا دستگیر شده است اشاره کرد و گفت: در مرحله اول باید بگویم که نفس این قطعنامه و اقداماتی که توسط آمریکا صورت می گیرد کاملا غیر قانونی است چرا که تفسیرهای غیر منطقی در این خصوص صورت گرفته است و البته ما و حوزه دادرسی با همکاری یکدیگر اسباب رهایی این استاد را فراهم ساختیم.
وی درخصوص فرآیند تحریم کشور های خارجی در مورد ایران اظهار داشت: فرآیند تحریم ها کاملا غیر دموکراتیک است و این یک حرکت احساسی از سوي غرب بوده چرا که هیچ کدام از این حرکت ها نه رفراندوم، نه پارلمان و نه حتی نظر سنجی از سمت مردم آن کشور صورت نگرفته است.
قشقاوی خاطر نشان کرد: نگاه غرب به ایران دشمن محور است. /عط
| ارسال به دوستان |
| نام شما: |
| ایمیل شما: |
| نام دوست شما: |
| ایمیل دوست شما: |
|
|