سيد محمد ميرزماني رئيس جشنواره موسيقي فجر در گفتگو با
خبرنگار حوزه موسيقي باشگاه خبرنگاراندر خصوص كليات جشنواره گفت: جشنواره موسيقي فجر در دو بخش جنبي و رقابتي است بخش رقابتي مانند سال هاي گذشته مخصوص سبك كلاسيك ايراني، غير ايراني و آواز جنبي و آهنگسازي كه در بخش هاي خود انجام و برنامه ريزي شد.
وي افزود: در كنار بخش هاي جنبي و رقابتي جشنواره سعي ما بر اين است كه جشنواره را به سمت موضوعي خود برگردانيم؛ جشنواره فيلم، موسيقي و هنرهاي تجسمي به مناسبت پاسداشت پيروزي انقلاب است كه به تدريج با فراموشي موضوع جشنواره كيفيت آثار به سمت و سوي فراموشي دستاوردها و پيروزي انقلاب رفته است.
ميرزماني تصريح كرد: امسال سعي شده نگاه جشنواره و كيفيت آثار را به سمت دستاوردهاي انقلاب ببريم و به همين دليل اختصاص بخش ويژه اي در جشنواره در قسمت رقابتي كه حضور دستاوردهاي انقلاب است كه موضوع آهنگسازي بخش ويژه قرارداديم و 25 سكه تمام بهار آزادي در اين بخش به بهترين اثر اهدا خواهد شد.
ميرزماني عنوان كرد: تمام اساتيد و هيئت داوران اذعان داشتند كه آثار در خور توجه اي در اين بخش ارائه شده و بهترين آثار هم انتخاب شده كه در مراسم افتتاحيه موسيقي فجر معرفي خواهيم كرد.
وي بيان كرد: بخش جنبي جشنواره موسيقي را به دو قسمت امور بين الملل و گروه هاي داخلي تقسيم كرديم در گروه هاي داخلي شاهد حضور اساتيد گرامي و هنرنمايي آن ها هستيم كه در كنار اين گروه ها نگاه ويژه اي به جوانان شده است كه با توجه به اين استعدادها در آينده شاهد شكوفايي و تحول در بخش جوان باشيم.
ميرزماني اظهار داشت: در بخش جنبي جشنواره موسيقي سنتي يا كلاسيك ايراني، موسيقي اركسترال، موسيقي پاپ و كودكان و بخش ويژه بانوان را شاهد هستيم كه با كيفيت آثار و اجراهاي خوب شاهد استقبال مردم بوديم.
وي در خصوص جدول نمايش جشنواره موسيقي فجر عنوان كرد: براي اولين بار جدول نمايش 16 روز قبل از برگزاري جشنواره چاپ و نشر شد كه از ويژگي هاي بارز در جشنواره 27 شاهد آن بوديم.
ميرزماني خاطرنشان كرد: از ويژگي هاي بارز جشنواره امسال اجراي اركست سمفونيك كه سه قطعه مخصوص ويژه ي دهه فجر و انقلاب بود كه سعي شد همراه با افزايش كيفيت جشنواره در جشن هاي مردم شركت كنيم./ي2
| ارسال به دوستان |
| نام شما: |
| ایمیل شما: |
| نام دوست شما: |
| ایمیل دوست شما: |
|
|