به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛این مراسم عصر چهارشنبه امروز پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در مصلی بزرگ شهر آمل برگزار می شود.
مدیرکل ارشاد استان مازندران در این باره گفت:با توجه به اهمیت این رویداد حماسه ساز، مردم این دیار همه ساله در آستانه یوم الله ششم بهمن برنامه های متنوع و با شکوهی را برای گرامیداشت این روز بزرگ انجام می دهند.
حجت الاسلام "عباسعلی ابراهیمی" همچنین در خصوص حماسه ششم بهمن توضیح داد: مردم شریف این شهرستان دلیرانه و شجاعانه ششم بهمن ماه 1360 با تقدیم 40 شهید از نفوذ و پیشروی دشمنان که به قصد تصرف شهر آمل یورش آورده بودند ایستادگی کرده و کمتر از 24 ساعت شهر را از وجود کور دلان پست پاکسازی کردند.
به گفته ابراهیمی ستاد گرامیداشت حماسه ششم بهمن از 30 دی ماه برنامه های متنوعی را از قبیل برگزاری 60 همایش و برنامه و افتتاح بیش از 10 پروژه عمرانی را در سطح شهرستان و روستاهای حومه را تهیه و تدارک دیده اند که همایش امروز نیز در ادامه همین برنامه هاست.
گفتني است؛در سحرگاه ششم بهمن سال 1360،گروهی از منافقان کوردل از جنگلهای شهرستان آمل به قصد تصرف آمل به این شهر حمله کردند که مردم این شهرستان با ایستادگی و مبارزه دلیران در مقابل آنها، کمتر از چند ساعت این توطئه شوم آنان را پاسخ داده و این مزدوران را از شهر و دیار خودشان بیرون راندند./ه
| ارسال به دوستان |
| نام شما: |
| ایمیل شما: |
| نام دوست شما: |
| ایمیل دوست شما: |
|
|