افتتاح 85 طرح تعاوني در کشور با حضور وزير تعاون      مسووليت همگان خصوصا خواص تدبير در نحوه برخورد با مسائل است      نحوه خدمت‌رسانی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در 22 بهمن      فاصله سن ازدواج در حال كاهش است      اعضاي اعتماد ملي: نظرات كروبي مبني بر برگزاري رفراندوم را نبايد به اعضاي حزب اعتماد ملي تعميم داد/ حضور باشكوه مردم در 22 بهمن رفراندومي مجدد در دفاع از نظام است
 
1388/07/04 18:34*آرشیو*
برگزاری کلاس درس تاریخ هنر دانشجویان کالج ونیز در غرفه ایران
در طول برپایی کلاس درس تاریخ هنر دانشجویان کالج ونیز در غرفه ایران، دانشجویان کالج هنر شهر ونیز با هنر ایرانی و آ‌ثار به نمایش درآمده دراین دوره از دوسالانه آشنا شدند و در باره تاریخ ایران و هنر ایران اطلاعات جامعی کسب کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي موزه هنرهاي معاصر تهران؛ علیرضا کریمی صارمی مدیر هنری نمایشگاه ایران در پنجاه وسومین دوره دوسالانه ونیز گفت: 20 نفر از دانشجویان کالج هنر ونیز به همراه استاد درس تاریخ هنر خود کلاس درس را در غرفه ایران و در کنار آثار هنرمندان ایرانی در دو سالانه ونیز تشکیل دادند.
در طول برپایی این کلاس، دانشجویان کالج هنر شهر ونیز با هنر ایرانی و آ‌ثار به نمایش درآمده دراین دوره از دوسالانه ونیز آشنا شدند و در باره تاریخ ایران و هنر ایران اطلاعات جامعی کسب کردند.
کریمی صارمی افزود: آثار هنرمندان ایرانی با توجه به این که پیوند عمیق و گسترده‌ای که در طول تاریخ با معارف دنیی و معنوی و شاعرانه داشته‌اند، مورد توجه و استقبال قرار گرفته است و آثار سه هنرمند ایرانی براساس پیوندهایشان با هنر جهانی و الهام گرفتن از میراث معنوی و سنت‌های هنر ایرانی و اسلامی است.
شایان ذکر است، پنجاه و سومین دوره از دوسالانه ونیز از روز 16 خردادماه 88 در شهر ونیز با حضور 77 کشور جهان از جمله ایران افتتاح و تا اول آذرماه 88 ادامه دارد.
در این دوره از نمایشگاه در غرفه ایران آثار سه هنرمند ایرانی، حمید رضا آویشی (مجسمه ساز)، ایرج اسکندری (نقاش) و صداقت جباری( خوشنویس)، به نمایش درآمده است و همه روزه شاهد بازدیدکنندگان بسیاری از سراسر جهان است./



نسخه چاپی       ارسال برای دوستان  


نام :
کشور :
شهر:
ایمیل :
امتیاز :
نظر شما :