۱۱ : ۰۸ - يکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶
کد خبر: ۲۵۱۰۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۵
سمنان/

براي بهبود وضعيت كمي و كيفي محصول چغندرقند تفاهمنامه همكاري پژوهشي بین مركز تحقيقات كشاورزي استان و كارخانه قند شاهرود امضاء شد.

به گزارش

خبرنگارباشگاه خبرنگاران سمنان

در جلسه اي که با حضور مديرعامل و كارشناسان بخش كشاورزي كارخانه قند شاهرود با سرپرست وکارشناسان مركز تحقيقات كشاورزي استان در محل مرکز تحقیقات تشكيل شد.

قربان پور مديرعامل كارخانه قند شاهرود درباره كاهش عملكرد چقندرقند و پايين آمدن عيارآن توضيح داد و افزود: ضروري است مركز تحقيقات كشاورزي استان (شاهرود) با استفاده از منابع مالي كارخانه مشكلات را بررسي و رفع كند.
در ادامه قرارداد پژوهشي ارزيابي وضعيت تغذيه اي مزارع چغندرقند شاهرود با استفاده از روش CND منعقد شد .هدف اصلي اين پژوهش شناخت محدوديت هاي تغذيه اي چغندرقند منطقه و بهبود وضعيت كمي و كيفي آن است./س

 

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر