۰۳ : ۱۸ - سه‌شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
کد خبر: ۳۸۷۶۵۸۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۵

چربی ها و روغن ها از مهمترین اجزای غذایی هستند که در تمام بافتهای بدن و سلولها وجود دارند و این مواد تأمین کننده انرژی بدن به شمار می روند.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ مهندس علیمردانی، کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: مصرف مواد غذایی حاوی چربی ها و روغن طبیعی ضرورتی انکار ناپذیر است هر چند که در این میان مصرف کم چربی های حیوانی به ویژه روغن ماهی باید رعایت شود.

وی اضافه کرد: مصرف روغن ماهی جذب ویتامینD در بدن را افزایش می دهد و می تواند در کنار مصرف کم چربی ها و روغن ها منبع سرشار کسب انرژی بدن شوند.

عليمرداني ادامه داد: یک گرم چربی9 کیلو کالری انرژی در بدن تولید می کند که مصرف بی رویه آنها نیز باعث بروز چاقی و افزایش بیماریهای قلبی و عروقی می شود.

وی تصريح كرد: مصرف روغن ماهی مزیت اساسی کسب انرژی بدن را دارد و مهمترین منبع کسب ویتامینD بدن است که باید در برنامه های غذایی مردم گنجانده شود. /ح

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر