مقابله با بيماري كبد چرب با مصرف سويا

پروتئين سويا مي‌تواند به طور چشمگيري تجمع چربي و تري گليسريد را در كبد افراد چاق كاهش دهد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب‌دا، به نقل از نشريه ساينس ديلي، محققان دانشگاه ايلينويد نشان داده‌اند كه مصرف پروتئين سويا مي‌تواند در درمان بيماري كبد چرب مؤثر واقع شود.

براساس اين گزارش بيماري كبد چرب، يافته شايعي در افراد چاق و داراي فشار خون بالا و افراد مبتلا به ديابت است و بيش از يك سوم مردم آمريكا را مبتلا كرده است و نيز به علت تجمع بافت چربي در كبد موجب اختلال عملكردي كبد مي‌شود.
 اين گزارش مي‌افزايد: در حال حاضر درمان خاصي براي بيماري كبد چرب وجود ندارد. اما دانشمندان معتقدند مصرف پروتئين سويا مي‌تواند علاوه بر پيشگيري از بروز بيماري كبد چرب آن را  درمان نيز نمايد. /عط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.