۲۰ : ۰۱ - جمعه ۲۸ مهر ۱۳۹۶
کد خبر: ۴۲۴۰۳۸۲
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۹

دبير انجمن برنج گفت: شيوه کشت سنتي و اراضي خرد، دو عامل اصلي در افزايش قيمت تمام شده برنج ايراني است که بايد تلاش کنيم تا قيمت تمام شده کاهش يابد.

جميل عليزاده شايق در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر بهترين نوع برنج ايراني در مراکز توليد به قيمت 4500 تومان در هر کيلو به فروش مي رسد و ارزان ترين نوع برنج ايراني که برنج پرمحصول ناميده مي شود به قيمت 3000 تومان به فروش مي رسد.

وي ادامه داد: اراضي که در آن کشت برنج انجام مي شود از نظر مساحت خرد هستند و برخي از آنها نيز بعد از مدتي خرد مي شوند که متأسفانه قانوني که از کوچک شدن اراضي کشاورزي ممانعت کند به صورت جدي اجرايي نمي شود.

دبير انجمن برنج با بيان اينکه کشت برنج در اراضي خرد اقتصادي انجام نمي شود افزود: بسياري از مزارع کشت برنج در کشور از اين نوع اراضي هستند و به همين دليل قيمت تمام شده برنج ايراني بسيار افزايش مي يابد.

عليزاده اضافه کرد: استفاده از نيروي انساني در کشت برنج ايراني عاملي ديگر در افزايش قيمت تمام شده است.

وي تاکيد کرد: بايد تلاش کنيم تا با کاهش هزينه هاي توليد و زراعت برنج قيمت تمام شده را کاهش دهيم.

عليزاده در پايان گفت: کاهش ضايعات، کشت غيرمتناوب و  کشت مکانيزاسيون موجب کاهش قيمت تمام شده برنج ايراني مي شود./عب
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
برچسب ها
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر