۵۱ : ۰۶ - جمعه ۲۸ مهر ۱۳۹۶
کد خبر: ۴۲۴۴۵۳۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۴:۰۰

کسانی که از مواد غذایی فیبردار و گوشت استفاده می کنند به سرطان روده دچار نمی شوند.

دکتر هادی احمدی عاملی، جراح عمومی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  سرطان روده بسیار شایع است و این بیماری هر چه قدر در بدن بیشتر رشد کند راه پیشگیری سخت تر می شود، پس بنابراین بایستی کسانی که ناراحتی در روده خود احساس کردند فوراً به پزشک مراجعه کنند تا راههای درمان و پیشگیری بیشتر پاسخگو باشد.

وی افزود: باید این فرهنگ را پیش بیندازیم که قابل درمان می باشد اگر زود به پزشک مراجعه کنیم و حتی باید در کتاب های درسی هم عنوان شود.

وی در ادامه گفت: متاسفانه بیشتر مردم چکاپ را فقط آزمایش خون می دانند و این باور بسیار غلط است.

وی اظهار داشت: کسانی که از گوشت و مواد فیبر دار و ویتامین C استفاده می کنند کمتر دچار سرطان روده می شوند.

این سرطان بیشتر در افراد دهه 70-50 می باشد و در سنین پایین بسیار کم دیده می شود.

این بیماری می تواند مادرزادی باشد ولی امکان پیشگیری نیز وجود دارد./ح
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
برچسب ها
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر