تبریز/

جلوگیری از ضایع شدن محصولات کشاورزی برنامه ای پُربار در سال تولید ملّی

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: آموزش چگونگی جلوگیری و یا کاهش ضایع شدن محصولات کشاورزی در سال تولید ملّی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از مهم ترین و پُربارترین برنامه های آموزشی است.

 

علی رُخ افروز در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ارتقاء کیفی تولیدات علاوه بر افزایش کمّی همواره سرلوحه برنامه های آموزشی کارشناسان سازمان گنجانده شده است.

وی تصریح کرد: آشنایی بهره برداران با روش های پیشرفته تولیدی از طریق آموزه های ترویجی منجر به سودآور شدن واحدهای بهره برداری خواهد شد.

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: افزایش بهره وری و کارآیی در بخش کشاورزی را باید نتیجه آموزش های ترویجی قلمداد نمود.

رُخ افروز یادآور شد: اهمیّت آموزش در بخش کشاورزی مانند سایر بخش های اقتصادی می تواند تشکیل سرمایه انسانی و ارتقای کیفی نیروی انسانی مورد نیاز در سال تولید ملّی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را به دنبال داشته باشد/س

برچسب ها: جلوگیری ، ضایع ، محصولات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.