در پایان رقابت های جام جهانی کشتی آزاد - آمريکا

پرچم ايران بر فراز خاک آمريکا به اهتزاز در آمد/هتريک ايران در مقابل چشم غول های کشتی دنيادرجام جهانی

تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در رقابت های جام جهانی 2014 آمریکا با برتری 6 بر 2 مقابل تیم روسیه برای سومین سال متوالی قهرمان شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، در رقابت های جام جهانی کشتی آزاد 2014 فیلا که از 24 اسفندماه با حضور در 10 برتر دنیا در سالن فوروم شهر لس آنجلس، کالیفرنیا آغاز شد تیم کشتی کشورمان پس از پیروزی مقتدرانه 8 بر صفر مقابل ارمنستان در دیدار دوم نیز با ترکیبی جوان مقابل ترکیه به برتری 7 بر یک رسید.

 ملی پوشان کشورمان در جلوی چشم تماشاگران آمریکایی با یک نمایش خیره کننده توانستندمیزبان مسابقات را یز با نتیجه 5 بر 3 شکست دهند تا در آخرین دیدار دور مقدماتی مقابل تیم هند قرار گیرند،گوش شکسته های کشورمان در این مسابقه نیز با برتری 8 بر صفر پیروز میدان شدند و به فینال این دوره از مسابقات جام جهانی رسیدند.

تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در دیدار نهایی نیز با غلبه 6 بر دو بر روس های پر مدعا برای سومین بار متوالی قهرمانی جام جهانی شد تا بار دیگر قدرت خود را به کشتی دنیا دیکته کند.

نتایج انفرادی مسابقه فینال مقابل کشور روسیه به شرح زیر است:

حسن رحیمی نماینده وزن 57 کیلو گرم کشورمان در حالی مقابل ويكتور لبدوف عنوان دار روی تشک حاضر شد که در تایم نخست پس از یک زیر گیری از مچ پا خاک کردن در بیرون تشک صاحب دو امتیاز شد،رحیمی در تایم دوم در واپسین لحظات پیروزی 3بر 2 را با نتیجه 4 بر 3 عوض کرد و مغلوب این مسابقه شد.

در وزن 61 کیلو گرم مسعود اسماعیل پور در تایم نخست مقابل الكساندر بوگومايف با نتیجه 2 بر صفر مغلوب شد تا کار به سه دقیقه دوم کشیده شود در این تایم اسماعیل پور با جنگندگی بیشتر مبارزه خود را آغاز کرد تا در نهایت پس از کش و قوس های فراوان نتیجه 12 بر 6 به سود دلاورمرد جویباری کشورمان به پایان برسد.

سید احمد محمدی جوان در وزن 65 کیلو گرم  در 2 دقیقه و21 یک ثانیه با امتیاز عالی 10 بر صفر علي بك حاجي ايمايف را از پیش رو برداشت.


تلاش مصطفی حسین خانی و ختاگ تسابولوف در وزن 70 کیلو گرم  در وقت نخست 5 بر صفر به سود آزاد کار کشورمان به پایان رسید و در تایم دوم نیز حسین خانی با کسب 4 پوئنی که به دست آورد نتیجه را 9 بر صفر به سود خود کرد.


عزت اله اکبری در وزن 74 کیلو گرم در یک کشتی بسیار ضعیف با نتیجه 11 بر صفر در همان تایم نخست مقابل احمد حاجي ماگمداف مغلوب شد.


در وزن 86 کیلو گرم احسان لشگری در تایم نخست با اخطاری که گرفت و نتوانست در 30 ثانیه پوئنی بگیرد یک بر صفر عقب  افتاد،لشگری در تایم دوم به دلیل آنکه آنزور اوريشف از دو اخطاری که گرفت نتوانست امتیازی بگیرد نتیجه را دو بر یک به سود خودش به پایان رساند.


رضا یزدانی کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در وزن 97 کیلو گرم  در تایم نخست با نتیجه 10 بر یک يوري بلونوفسكي را شکست داد،وی در سه دقیقه دوم با کسب دو امتیاز دیگر در پایان 12 بر دو پیروز میدان شد.


در وزن 125 کیلو گرم کمیل قاسمی مقابل آنزور خزريف پس از شش دقیقه مبارزه سخت ونفسگیر 3 بر صفر پیروز میدان شد تا مهر تائیدی بر قهرمانی تیم ملی کشورمان زده باشد.



فدراسيون جهاني کشتي:ايراني ها بهترين بودند/اينگلود بيشتر شبيه تهران بود

فدراسيون بين المللي كشتي (فيلا) پس از سومين قهرماني ايران در مسابقات جام جهاني كشتي آزاد- محل برگزاري اين رقابت ها در "اينگلوود" لس آنجلس آمريكا را به دليل حضور بي شمار ايرانيان درسالن - بيشتر به ورزشگاهي در تهران شبيه دانست جام جهاني كشتي آزاد آمريكا بامداد دوشنبه با برتري مقتدرانه تيم كشتي آزاد ايران مقابل روسيه در فينال به پايان رسيد.

فيلا در گزارش خود از اين رقابت ها نوشت : آزادكاران ايران در ميان تشويق هاي بي امان تماشاگران براي دومين شب متوالي موفق شد تيم قدرتمندروسيه را با نتيجه شش بر دو در سالن لس آنجلس فروم شكست دهددر اين رقابت ها بيش از سه هزار و 500 هوادار از سراسر دنيا براي تشويق تيم هايشان به سالن رفته بودند اما طرفداران هيچ كشوري بهتر از ايراني ها نبودند.


گفتنی است در دیدار رده بندی این دوره از مسابقات جام جهانی کشتی آزاد آمریکا میزبان مسابقات با نتیجه 7 بر یک از سد اوکراین گذشت و به مقام سوم رسید. در یکی از مهمترین مسابقات این دیدار فاستر از آمریکا در وزن 86 کیلوگرم ابراگیم آلداتوف قهرمان جهان از اوکراین را با نتیجه 7 بر 2 شکست داد.

مغولستان هند را 5 بر 3 شکست داد و به مقام پنجم رسید. ترکیه و ژاپن که در گروه خود چهارم شده بودند، مقابل هم صف آرایی کردند که ترکیه 6-2 حریف آسیایی خود را از پیش رو برداشت و در مکان هفتم قرار گرفت.

تیم‌های گرجستان و ارمنستان نیز برای کسب عنوان نهمی دیدار کردند که حاصل کار تساوی 4 - 4 بود، اما گرجستان به دلیل امتیاز مثبت بیشتر به مقام نهم رسید.

گفتنی است ملی پوشان کشورمان در آخرین دیدار دور مقدماتی تیم هند را از پیش رو برداشتند که نتیجه انفرادی این مسابقه به شرح زیر است:
ایران 8 - هند صفر

در وزن 57 کیلو گرم آميت كومار مقابل حسن رحیمی حاضر نشد.

در وزن 61 کیلو گرم مسعود اسماعیل پور پس از پیروزی 3 بر صفر در تایم نخست مقابل باجرانگ در نهایت کشتی را با نتیجه 5 بر صفر به سود خود به پایان رساند.

میثم نصیری در وزن 65 کیلو گرم در تایم نخست تنها به دلیل اخطاری که راجنش هندی گرفت ونتوانست در 30 ثانیه امتیازی بگیرد نتیجه را یک بر صفر به سود خودش به پایان رساند اما در تایم دوم نصیری با گرفتن 4 پوئن توانست 5 بر صفر پیروز میدان شود.

در وزن 70 کیلو گرم مصطفی حسین خانی مقابل آميت كومار دانخار قرار گرفت و پس از پیرزوی 3 بر صفر در سه دقیقه نخست در نهایت 5 بر صفر به برتری رسید.


رضا افضلی نماینده وزن 74 کیلو گرم کشورمان در تایم نخست با نتیجه 2 بر صفر رانا پاروين هندی را شکست داد تا در پایان این دیدار افضلی 6 بر صفر پیروز از تشک کشتی خارج شود.

در وزن 86 کیلو گرم احسان لشگری در حالی مقابل پاوان كومار قرار گرفت که تایم نخست را با نتیجه 6 بر صفر به سود خودش به پایان رساند،لشگری که برای جبران شکست رقابت صبح خودش مقابل كليتون فاستر آمریکایی وارد تشک شده بود در 3 دقیقه و 45 ثانیه با امتیاز عالی 10 بر صفر حریف هندی را از پیش رو برداشت.

در وزن 97 کیلو گرم حامد طالبی زرین کمر مقابل سايوارت كاديان قرار گرفت و در کمتر از چهار دقیقه توانست 10 بر صفر پیروز میدان شود.


در وزن 125 کیلو گرم هندی ها نماینده ای نداشتند.

تیم ملی کشتی آزاد کشورمان پس از پیروزی مقتدرانه 8 بر صفر مقابل ارمنستان در دیدار دوم نیز با ترکیبی جوان مقابل ترکیه به برتری 7 بر یک رسید، ملی پوشان کشورمان در جلوی چشم تماشاگران آمریکایی با یک نمایش خیره کننده توانستند میزبان مسابقات را هم با نتیجه 5 بر 3 شکست دهند.


نتایج انفردای تیم کشتی ایران مقابل حریفان خود به شرح زیر است:

ایران5- آمریکا3

در وزن 57 کیلو گرم حسن رحیمی دارنده دو مدال طلا و برنز جهان در تایم نخست با نتیجه 3 بر صفر مقابل آنجل اسكوبدو پیروز شد و در نهایت نیز با نتیجه 8 بر صفر کشتی را به سود خودش به پایان رساند.

مسعود اسماعیل پور دارنده مدال برنز جهان در وزن 61 کیلو گرم در یک مبارزه نفس گیر در حالی که از ريس هامفري عقب افتاده بود در پایان 10 بر 8 پیروز میدان شد.

میثم نصیری جوان در وزن 65 کیلو گرم در تایم نخست با نتیجه 5 بر 3 مقابل برنت متكالف پیش افتاد و در حالی که می توانست پیروز شود در نهایت 11 بر 8 مغلوب شد.

مصطفی حسین خانی در وزن 70 کیلو گرم در یک کشتی نزدیک در تایم نخست برابر نيك مارابل با نتیجه یک بر صفر پیش افتادو در نهایت نیز همین امتیاز پیروزی را برای حسین خانی و تیم کشورمان به ارمغان آوزد.

عزت اله اکبری دارنده مدال نقره جهان در وزن 74 کیلو گرم مقابل جردن باروفس قهرمان المپیک با نتیجه 7 بر یک مغلوب شد.

در وزن 86 کیلو گرم احسان لشگری دارنده دو مدال برنز المپیک و جهان مقابل كليتون فاستر قرار گرفت که در 3 دقیقه نخست دو کشتی گیر با نتیجه 2 بر 2 به کار خود پایان دادند اما در تایم دوم لشگری با اشتباهات خودش نتیجه را 7 بر 5 واگذار کرد.

رضا یزدانی دارنده دو مدال طلا و دو برنز جهان در وزن 97 کیلو گرم در برابر جي دي برگمن با نتیجه 8 بر صفر به برتری رسید.

اما کمیل قاسمی دارنده مدال برنز المپیک در یک رقابت حساس مقابل تروال دلاگنف قرار گرفت وبا نتیجه یک بر صفر پیروز شد تا در نهایت تیم ایران آمریکایی ها را نیز شکست دهد.

ایران7 - ترکیه یک

در وزن 57 کیلو گرم مهران رضا زاده درحالی که در تایم نخست با نتیجه 10 بر 8 مقابل نبي اوزون پیش بود قبل از پایان مسابقه حریفش را با ضربه فنی از پیش رو برداشت تا 5 امتیاز فنی را برای کشورمان به دست آورد .

در وزن 61 کیلو گرم مسعود اسماعیل پور در تایم نخست با نتیجه 6 بر 4 از رجب توپال پیش افتاد وی در در حالی که هنوز به دقیقه 5 مبارزه نرسیده بودیم با فن سگگ حریف را به خطر انداخت وسپس با ضربه فنی به برتری رسید تا او نیز امتیاز فنی کامل تیمی را تصاحب کند.

سید احمد محمدی در وزن 65 کیلو گرم در تایم نخست با نتیجه 5 بر صفر مقابل صلاح‌الدين كليچ ساليان پیش بود و در نهایت در 3 دقیقه و39 ثانیه با امتیاز عالی 11 بر صفر پیروز میدان شد.

در وزن 70 کیلو گرم پیمان یار احمدی در حالی مقابل مصطفي كايا قرار گرفت که در همان دقایق نخست پس از خاک کردن حریفش 4 بارنداز متوالی را اجرا کرد که مورد تشویق ویژه تماشاگران حاضر قرار گرفت اما درنهایت به دلیل جوانی و تجربه ناکافی 11 بر 9 مغلوب شد.

در وزن 74 کیلو گرم رضا افضلی در پایان تایم نخست با نتیجه 3 بر صفر مقابل مرات اوزترك به برتری رسید تا در نهایت در دقیقه چهارم مبارزه 11 بر صفر این کشتی گیر ترک را مغلوب سازد.

علی رضا کریمی جوان در وزن 86 کیو گرم مقابل فاتح اردين قرار گرفت و در همان تایم نخست 11 بر یک به برتری رسید.

در وزن 97 کیلو گرم حامد طالبی زرین کمر در کمتر از دو دقیقه با نتیجه عالی 10 بر صفر علي بونچوغلو را شکست داد.

در نهایت پرویز هادی نیز در وزن 125 کیلو گرم قبل از پایان دقیقه سوم با نتیجه 11 بر صفر حمزه اوزكارادرا از پیش رو برداشت.


ایران 8 - ارمنستان صفر

در وزن 57 کیلو گرم حسن رحیمی در 2 دقیقه و 26 ثانیه با نتیجه 10 بر صفر آرتاك هوانسيان را شکست داد.

در وزن 61 کیلو گرم مسعود اسماعیل پور نیز 11 بر یک والوديا فرانگوليان را مغلوب کرد.

در وزن 65 کیلو گرم میثم نصیری با امتیاز عالی 14 بر 4 آرتور آراكليان را از پیش رو برداشت.

مصطفی حسین خانی در وزن 70 کیلو گرم در تایم نخست برابر داويت آپويان با نتیجه 11 بر صفر به برتری رسید.

در وزن 74 کیلو گرم عزت اله اکبری 11در 3 دقیق و 38 ثانیه بر صفر از سد والروژان كاجويان گذشت.

در وزن 86 کیلو گرم احسان لشگری توانست به راحتی مقابل واهه تامرازيان با نتیجه 10 بر صفر پیروز میدان شود.

در وزن 97 کیلو گرم رضا یزدانی در 2 دقیقه و 34 ثانیه با ضربه فنی ويكتور كازياشويلي را مغلوب کرد.

کمیل قاسمی در وزن 125 کیلو گرم مقابل آندرانيك گالستيان قرار گرفت و در 3 دقیقه و 38 ثانیه با نتیجه 15 بر 4 به پیروزی رسید.

مروري بر نتايج روز گذشته

گروه اول:

دور اول:
آمریکا 7 – ارمنستان یک
هند 5 – ترکیه 3


دور دوم:
آمریکا 6 – هند 2
ایران 8 – ارمنستان صفر

دور سوم:
ایران 7 – ترکیه یک
ارمنستان 4 – هند 4 (ارمنستان به دلیل داشتن امتیاز مثبت بیشتر برنده شد)


دور چهارم:
ایران 5 – آمریکا 3
ترکیه 5 – ارمنستان 3


گروه دوم:

دور اول:
ژاپن 5 – گرجستان 3
روسیه 4 – مغولستان 4 (روسیه به دلیل امتیاز مثبت بیشتر برنده شد)

دور دوم:
مغولستان 4 – ژاپن 4 (مغولستان با امتیاز مثبت بیشتر برنده شد)
روسیه 7 – اوکراین یک

دور سوم:
مغولستان 5- گرجستان 3

اوكراين 7- ژاپن يك

دور چهارم:
روسيه 7- ژاپن يك
اوكراين 5- گرجستان 3

چهل و دومين دوره مسابقات جام جهاني كشتي آزاد در سال 2014 بامداد روزدوشنبه به پايان رسيد اين مسابقات طي روزهاي 24و25اسفندماه جاري باحضور 10تيم برتر از قاره هاي مختلف برگزارشد

*رده بندي پاياني جام جهاني كشتي آزاد:

اول : ايران

دوم : روسيه

سوم : آمريكا

چهارم : اوكراين

پنجم : مغولستان

ششم : هند

هفتم : تركيه

هشتم : ژاپن

نهم : گرجستان

دهم : ارمنستان

در پايان جام جهاني کشتي آزاد در آمريکا رده بندي مجازي کشتي گيران شرکت کننده در هر وزن مشخص شد.

به گزارش پايگاه فدراسيون کشتي آمريکا ، اين رده بندي به شرح زير است :

* 57 کيلوگرم :

1- آميت کومار از هند با 4 برد

2- ويکتور لبدف از روسيه با 3 برد و يک باخت

3- حسن رحيمي از ايران با 3 برد و يک باخت

4- آنخل اسکوبودو از آمريکا با 3 برد و يک باخت

* 61 کيلوگرم :

1- مسعود اسماعيل پور از ايران با 5 برد

2- مراد نوخکاديف از روسيه با 2 برد

3- بکا لومتادزه از گرجستان و انخ سايخان نيام اوچير از مغولستان با 3 برد و 2 باخت

* 65 کيلوگرم :

1- برنت مت کاف از آمريکا با 5 برد

2- دايچي تاکاتاني از ژاپن با 5 برد

3- گانزوريگ مانداخناران از مغولستان با 4 برد و يک باخت

4- سيد احمد محمدي از ايران با 2 برد

* 70 کيلوگرم :

1- مصطفي حسين خاني از ايران با 4 برد

2- ختيک سابولوف از روسيه با 3 برد و يک باخت

3- آندري فيتکوفسکي از اوکراين و مصطفي کايا از ترکيه با 3 برد و 2 باخت

* 74 کيلوگرم :

1- جوردن باروفس از آمريکا با 5 برد

2- احمد حاجي ماگومدوف از روسيه با 3 برد

3- آتساماز ساناکوئف از روسيه و رضا افضلي از ايران با 2 برد

* 86 کيلوگرم :

1- کليتون فاستر از آمريکا با 4 برد

2- شاميل کوديامگومدوف از روسيه

با 3 برد

3- احسان لشگري از ايران با 3 برد و يک باخت

* 97 کيلوگرم :

1- پافلو اولينيک از اوکراين با 4 برد و يک باخت

2- حامد طالبي از ايران با 3 برد

3- رضا يزداني از ايران و ولاديسلاو بايکايف از روسيه با 2 برد

* 125 کيلوگرم :

1- آلن زاسيف از اوکراين با 4 برد

2- کميل قاسمي از ايران با 3 برد

3- گئورگي ساکان دليدزه از گرجستان با 3 برد

در برخي از اوزان دو کشتي گير در مسابقات مختلف تيم خود را همراهي کرده اند.

جام جهاني کشتي آزاد در لس آنجلس آمريکا با قهرماني تيم ايران به پايان رسيد.
به گزارش فيلا ، قهرمانان ادوار مختلف اين رقابت ها به شرح زير هستند :
1973 توليدو آمريکا : 1- شوروي 2- آمريکا 3- ژاپن
1974 لاس پالماس اسپانيا : 1- شوروي 2- ايران 3- بلغارستان
1975 توليدو : 1- شوروي 2- مغولستان 3- آمريکا
1976 توليدو : 1- شوروي 2- ايران 3- آمريکا
1977 توليدو : 1- شوروي 2- آمريکا 3- ژاپن
1978 توليدو : 1- شوروي 2- آمريکا 3- ژاپن
1979 توليدو : 1- شوروي 2- آمريکا 3- ژاپن
1980 توليدو : 1- آمريکا 2- شوروي 3- ژاپن
1981 توليدو : 1- شوروي 2- آمريکا 3- مغولستان
1982 توليدو : 1- آمريکا 2- شوروي 3- کانادا
1983 توليدو : 1- آمريکا 2- شوروي 3- کانادا
1984 توليدو : 1- شوروي 2- آمريکا 3- بلغارستان
1985 توليدو : 1- شوروي 2- آمريکا 3- ژاپن
1986 توليدو : 1- آمريکا 2- کوبا 3- مغولستان
1987 اولان باتور مغولستان : 1- شوروي 2- مغولستان 3- آمريکا
1988 توليدو : 1- شوروي 2- آمريکا 3- کوبا
1989 توليدو : 1- شوروي 2- آمريکا 3- کوبا
1990 توليدو : 1- آمريکا 2- شوروي 3- کوبا
1991 توليدو : 1- آمريکا 2- شوروي 3- کره جنوبي
1992 مسکو : 1- روسيه 2- ايران 3- آمريکا
1993 چاتانوگا آمريکا : 1- آمريکا 2- روسيه 3- کانادا
1994 ادمونتون کانادا : 1- آمريکا 2- ايران 3- روسيه
1995 چاتانوگا : 1- آمريکا 2- روسيه 3- ترکيه (ايران چهارم شد.)
1996 تهران : 1- ايران 2- کوبا 3- ازبکستان
1997 استيل واتر آمريکا : 1- آمريکا 2- روسيه 3- کوبا
1998 استيل واتر : 1- روسيه 2- آمريکا 3- ايران
1999 اسپوکن آمريکا : 1- آمريکا 2- ايران 3- کوبا
2000 فيرفاکس آمريکا : 1- آمريکا 2- ايران 3- روسيه
2001 بالتيمور آمريکا : 1- آمريکا 2- ايران 3- روسيه
2002 اسپوکن : 1- آمريکا 2- روسيه 3- کره جنوبي
2003 بويزه آمريکا : 1- آمريکا 2- منتخب جهان 3- اوکراين
2004 باکو جمهوري آذربايجان : 1- جمهوري آذربايجان 2- روسيه 3- کوبا (ايران پنجم شد.)
2005 تاشکند ازبکستان : 1- کوبا 2- اوکراين 3- روسيه (ايران ششم شد.)
2006 ساري ايران : 1- ايران 2- کوبا 3- اوکراين
2007 کراسنويارسک روسيه : 1- روسيه 2- ايران 3- ازبکستان
2008 ولاديقفقاز روسيه : 1- روسيه 2- کوبا 3- ازبکستان
2009 تهران : 1- جمهوري آذربايجان 2- ايران 3- روسيه
2010 مسکو : 1- روسيه 2- ايران 3- جمهوري آذربايجان
2011 ماخاچ قلعه روسيه : 1- روسيه 2- ايران 3- جمهوري آذربايجان
2012 باکو : 1- ايران 2- جمهوري آذربايجان 3- آمريکا
2013 تهران : 1- ايران 2- روسيه 3- آمريکا
2014 لس آنجلس : 1- ايران 2- روسيه 3- آمريکا

انتهای پیام/


برچسب ها: کشتی ، آزاد ، تیم ملی ، جام جهانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.