غذاهایی که در مهمانی‌ها حتما باید بخورید

یکی از عادت‌های دیرینه ایرانیان پس از خوردن غذاهای سنگین نوشیدن چای نبات و یا عرق نعناست که مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد نوشیدن این مایعات تا ساعت‌ها هیچ‌گونه تغییری در سبک شدن و هضم غذا ایجاد نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ اگر در تعطیلات نوروز به مهمانی می‌روید و پس از خوردن غذاها و شیرینی میوه‌جات احساس سنگینی زیادی کردید با جویدن آدامس و رد و بدل هوا به معده خود می‌توانید تا حدودی دلتان را سبک کنید و با مصرف آلو و انبه و یا موز می‌توانید تعادلی بین موادغذایی مصرفی و زمان هضم آن‌ها به وجود بیاورید.  

بررسی‌ها نشان می‌دهند در مهمانی‌ها به ویژه در وعده‌های شام برای هضم سریع غذاهای خود حتما در کنار غذا ماست مصرف کنید زیرا بررسی‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد ماست جزو غذایی است که مایعات را در بدن نگه می‌دارد و باعث هضم و شل شدن معده خواهد شد.  

نتایج مطالعات نشان می‌دهند مصرف زیاد برنج و نان و شیرینی‌جات موجب احساس سنگینی در شکم خواهد شد و مصرف آنها باید در تعطیلات عید و در مهمانی‌ها محدود شود.  

انتهای پیام/
برچسب ها: غذا ، ماست ، کلینیک ، باشگاه ، هضم ، آلو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار