۴ ماده غذایی که "میگرن" را تشدید می‌کند

سردرد‌های میگرنی در بین خانم‌ها شایع‌تر است و چنانچه بروز کند بین ۳ الی ۷۲ ساعت ادامه دارد.

محمد علی اکبریان متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سردردهای میگرنی معمولا به صورت یک طرفه و گاهی دو طرفه‌اند همراه با ضربان قلب به شکل ضربه‌ای احساس می‌شود.

وی افزود: سردرد‌های میگرنی در سنین ۱۵ الی ۳۵ سال شایع‌تر است ولی کمتر از این هم می‌تواند بروز کند.

اکبریان با اشاره به علائم بیماری گفت: دوبینی، اختلالات گوارشی، تشنج، اختلالات سطح هوشیاری و سنکوب‌ از علائم این بیماری محسوب می‌شود.

 وی تصریح کرد: این بیماری در خانم‌ها شایع‌تر است و چنانچه دردهای میگرنی شروع شود بین ۳ الی ۷۲ ساعت ادامه دارد.

این متخصص در خصوص غذاهای که میگرن را تشدید می‌کند، گفت: غذاهای سرخ کرده، ادویه جات، لبنیات چرب، جگر گوسفند، شکلات و افزودنی‌ها موجب تشدید میگرن می‌شود.

وی تصریح کرد: عواملی چون مصرف دخانیات، غذاهای حاوی ماده پروتئینی تیرامین، فشار روحی استرس‌ها در به وجود آمدن سردرد‌های میگرنی موثر است.

اکبریان توصیه کرد: هر سردردی نشانه میگرن نیست و بیماران از مصرف خود سرانهٔ دارو پرهیز کرده و حتما به پزشک مراجعه کنند.


انتهای پیام/
برچسب ها: میگرن ، سردرد ، استرس ، دارو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.