مواد خطرناکی که در غذاها جولان می‌دهند

اسیدهای آمینه طبیعی در برخورد با نیترات موجود در انواع کنسروها و سوسیس و کالباس موجب تولید ماده ای سرطانزا به نام "نیتروزامین" می شوند.

کیانا معدنچی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص نیترات‌ها و خطرات آنها بر روی سلامتی افراد گفت: بیشترین استفاده از نیترات‌ها در صنعت غذا، به عنوان نگهدارنده مواد غذایی چون کنسروها می‌باشد، هرچند که این مواد به عنوان رنگ دهنده نیز در تولید سوسیس و کالباس به کار می روند.

وی افزود: همه مواد غذایی به صورت طبیعی حاوی یکسری اسیدهای آمینه هستند و این اسیدهای آمینه در برخورد با نیتراتها، ماده‌ای سرطانزا به نام "نیتروزامین" را به وجود می آورند.

وی یادآور شد: با مصرف هرچه بیشتر موادی چون سبزیجات و میوه‌های تازه که حاوی آنتی اکسیدان و فیبرهای نامحلول هستند و نیز با مصرف حبوبات که دارای فیبرهای محلول می‌باشند، می توان تا حدی از تاثیرات نیتتروزامین‌ها جلوگیری کرد.

وی با تاکید بر قطر بیشتر این ماده سرطانزا برای "بیماران سرطانی" و "مبتلایان به ام اس"،خواستار استفاده هرچه کمتر موادی چون انواع فست فود و کنسروها شد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار