آلودگی هوا در کدام ترشی‌ها بیشتر است؟

ترشی های بازی که در مغازه ها فروخته می شود ممکن است آلوده به انواع ویروس ها باشند و خانواده ها با مصرف آنها درگیر مشکلات و بیماری های زیادی می شوند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ سرکه یکی از اجزای اصلی در تهیه ترشی ها است که با اکسیژن هوا واکنش نشان می دهد و مواد و سبزیجات موجود در ترشی را آلوده به مواد سمی و مضر می کند.

بررسی ها نشان می دهند ترشی های صنعتی از آن جهت بهترند که با اکسیژن کمتری در ارتباط هستند و نگهداری آنها در یخچال باعث نابودی مواد سمی موجود در آنها می شود و مواد و سبزیجات موجود در آنها زمان بیشتری تازه می مانند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، هنگامی که سرکه در هوای باز قرار می گیرد آنتی اکسیدان های مواد غذایی را از بین می برد و کلسیم موجود در میوه و سبزیجات را نیز نابود می کنند از این رو پزشکان هشدار می دهند خانواده ها نباید ترشی های باز را خریداری کنند و به نابودی دستگاه های بدنشان کمک کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار