کد خبر: ۴۸۶۱۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۵
تبریز/

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: غِرغِره کردن آب زرشک، آنژین، گلو درد و آسم را برطرف نموده و در ضدعفونی دهان و همین طور برطرف شدن زخم های گلویی نیز موثر است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: یکی از بهترین ترکیبات موجود در زرشک، ویتامین ب فراوان است که در پیشگیری از سرماخوردگی نقش مهمی دارد.

وی تشریح کرد: جویدن برگ زرشک باعث محکم شدن لثه و دندان می شود.

نقشی ادامه داد: کارشناسان میوه زرشک را تصفیه‌کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می دانند و در پایین آوردن تب، کاهش تورم و فشارخون، تنظیم و ضربان عضلات قلب تاثیرگذار عنوان نموده اند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گیاه زرشک دارای آلکالوئیدی است به نام بِربِرین که تلخ مزه است.

وی اظهار داشت: آهن موجود در زرشک قابل توجه بوده و  از سایر ویتامین‌های موجود در این میوه می‌توان به ویتامین‌های گروه ب بخصوص ویتامین ب1 و ب2 اشاره کرد که ویتامین ب1 یا تیامین می‌تواند عوارض عصبی و حتی پرخاشگری را بهبود بخشد.

نقشی تاکید کرد: وجود اسیدهای آلی فراوان در این میوه که سبب مزه ترش آن می‌شوند، می‌تواند در جذب آهن نقش بسزایی داشته باشد.
 
 
انتهای پیام/
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
برچسب ها
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر