کد خبر: ۴۸۶۲۰۴۸
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰

ماهیتابه یکی از ابزارهای پخت و پز مردم است که اگر چه شستشو و تمیز کردن آن آسان است، اما سطح پوششی آن حاوی مواد سمی است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، تفلون که به عنوان PTEE شناخته شده است، هنگامی که بیش از حد روی اجاق گاز گرم می‌شود، گازهای سمی آزاد می‌کند که مطالعات نشان داده است این گاز‌ها می‌تواند علائم شبه آنفلوآنزا در انسان ایجاد کند که به نوبه‌ی خود می‌تواند کشنده باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، وسایل آشپزی چدنی که یکی از ظروف مورد علاقه مردم قدیمی بوده است، اکنون به عنوان یکی از امن ترین ظرف‌های پخت و پز شناخته شده‌اند.

در ساخت وسایل آشپزی چدنی هیچ گونه مواد شیمیایی اضافه نشده است و این ظروف خاصیت مواد غذایی آهنی مواد معدنی را از بین نمی‌برد.

ظروف استیل ضد زنگ نیز از دیگر ظروفی هستند که در برابر خوردگی مقاوم هستند و سطح فولاد آن پوسته پوسته نمی‌شود و مواد غذایی را آلوده نمی‌کند. ظروف استیل حاوی مقدار نیکل است و این ظروف در برابر واکنش‌های شیمیایی غذاها مقاوم است.

پلاستیک‌ها حاوی مواد شیمیایی هستند که منجر به سرطان می شود و سلامت را تهدید می کند و مطالعات نشان داده‌اند هیچگاه مواد غذایی را نباید به همراه ظروف پلاستیکی در مایکرویو قرار داد.


انتهای پیام/

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر