کد خبر: ۴۸۶۳۱۵۵
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۳

براساس جدیدترین پژوهش‌ها علاقه به مصرف غذا تنها به طعم آن مربوط نیست بلکه بافت‌های مختلف بدن نیز می‌توانند در علاقه فرد به خوردن غذا و یا عدم علاقه آن مؤثر باشند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران مؤسسه‌ی National institute of health در کشور ایالات متحده در یک تحقیق منحصر به فرد به تازگی دریافته‌اند DAN معیوب در بدن برخی افراد سبب تمایل آن‌ها به مصرف غذاهای پرچرب و پرکالری و بروز چاقی و اضافه وزن می‌گردد.

گفتنی است، براساس تحقیقات وجود ژن چاقی که در تحریحک اشتهای افراد و عدم ایجاد حس سیری مؤثر است براساس جدیدترین پژوهش‌ها تأیید شده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، بر این اساس وجود ژنی به نام FTO سبب افزایش اشتها در افراد متناسب با افزایش سن آن‌ها می‌شود و در عین حال توان مقابله با نخوردن غذا را در آن‌ها کاهش می‌یابد.

کارشناسان اثر این ژن بر روی عملکرد مغز را با انجام اسکن بر روی مغز حدود 700 داوطلب با وزن‌های مختلف مشاهده‌ کرده‌اند.

کارشناسان در عین حال به افرادی که دارای ژن‌ چاقی هستند اطمینان خاطر می‌دهند که می‌توانند تناسب اندام مناسبی با تنظیم رژیم غذایی و داشتن فعالیت فیزیکی به دست آورند و وجود ژن چاقی باعث محکوم بودن آن‌ها به چاقی برای تمام طول عمر نیست.

انتهای پیام/
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
برچسب ها
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر