شیراز/

افزایش استقامت بدن در ماه رمضان با عرق بیدمشک

شربت عرق بیدمشک در افطار کمک می کند تا بدن توان و طاقت روزه در روزهای آینده را داشته باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ پُر طرف­دارترین نوشیدنی در سفره­های افطار، به خصوص در مناطق گرمسیر، عرق بیدمشک است.

عرق بیدمشک اسانسی است که از گیاه بیدمشک گرفته می­شود. بیدمِشک (salix aegyptiaca) گیاهی است از نژاد بید که اندازه­ی آن از بید معمولی کوچک‌تر است ولی سنبله‌های آن دارای اسانس معطری هستند و گل­های آن قبل از برگ­ها ظاهر می شوند. عرق بیدمشک، هم برای معطر کردن شربت استفاده می شود و هم خواص درمانی بالایی دارد.
بیدمشک گیاهی ملین و تقویت‌کننده­ی قلب، اعصاب و محرک قوای جنسی است. این گیاه دارویی، دستگاه گوارش را تقویت کرده، اشتها را افزایش می دهد. جوشانده­ی برگ یا پوست درخت بیدمشک سبب دفع انگل‌ها و کرم‌های معده و روده می شود.
بیدمشک تقویت‌کننده­ی دستگاه عصبی بوده، جوشانده­ی برگ آن با عسل اعصاب را آرام می کند. همچنین عرق بیدمشک، آرام­بخش و خواب‌آور است. جوشانده­ی گل بیدمشک همراه با شکر، ناراحتیهای عصبی، افسردگی، درد‌های عصبی و روماتیسمی را بهبود می بخشد.
عرق بیدمشک مقوی قلب بوده و برای حفظ سلامتی آن بسیار مناسب و موثر است و همچنین باعث کاهش تب می شود و خاصیت تب‌بر دارد.

انتهای پیام/س

برچسب ها: افزایش ، استقامت ، بدن ، بیدمشک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.