نفت در هفته ای که گذشت؛

بدهی شرکت‌های هواپیمایی هنوز پرداخت نشده است/تحویل 2 میلیارد متر مکعب گاز به پالایشگاه‌های "فجر" و "بیدبلند"

پرداخت نشدن بدهی شرکت‌های هواپیمایی، افزایش تولید محصولات پتروشیمی، اعمال نشدن افزایش نرخ کارمزد جایگاههای سی ان جی در قبوض گاز از مهم‌ترین عناوین خبرها در طی هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، صنعت نفت و گاز و پتروشیمی یکی از کلیدی‌ترین صنایع در عرصه اقتصاد کشور است که توجه به آن می تواند زمینه را برای شکوفایی اقتصاد و اشتغالزایی کشور فراهم نماید.

رئیس اتحادیه جایگاهداران سی‌ان‌جی با بیان اینکه چشم انتظار مصوبه شرکت ملی گاز برای اعمال کارمزد در قبوض گاز هستیم، گفت: هنوز مصوبه شورای اقتصاد در خصوص افزایش نرخ کارمزد با گذشت بیش از سه ماه معطل مانده و اجرایی نشده است.


شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا و همتای روسی‌اش - روس نفت - به منظور افزايش توليد نفت در شرق ونزوئلا به توافق رسيدند.


شرکت نفت دولتی روسیه (روسنفت) اعلام کرد تلاش می‌کند از تاثیرات تحریم‌های جدید غرب علیه این شرکت بر سر بحران اوکراین بکاهد.


مصرف بنزين کشور در ماه مبارک رمضان (هشتم تير تا پنجم مرداد) به 1.9 ميليارد ليتر نزديک شد.


عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: ایران افزون بر تولید و صادرات نفت می تواند از موقعیت جغرافیایی خود برای انتقال مواد نفتی و دیگر حامل‌های انرژی بهره ببرد، بنابراین سوآپ یک حرکت منطقی بوده و به نفع کشور و نظام است.


مدير هماهنگی و نظارت بر توليد شرکت ملی گاز ايران گفت: 2 ميليارد مترمکعب گاز در 110 روز نخست امسال به شرکت‌های پالايش گاز فجر جم و بيدبلند از خط پنجم سراسری تحويل شد.


کشکولی گفت: بدهی نزدیک به 700 میلیارد تومانی شرکت‌های هواپیمایی به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران هنوز تسویه نشده است.


توليد محصولات پتروشيمي به دليل وارد مدار شدن چهار ترين فازهاي 15 و 16 و 12 در چهار ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بيش از پنج درصد افزايش يافت.


رئيس كميته بازنگري قراردادهاي نفتي ايران با اشاره به اینکه هرچه منافع کشوربا منافع شركت‌هاي خارجي بيشتر گره بخورد به نفع ما خواهد بود گفت:بنابراین سعی کردیم علاوه بر حفظ منافع ملی کشور بیشترین تکنولوژی و دانش فنی را به کشور منتقل و شرکت نفت را به شرکت بین المللی مبدل سازیم.


وزارت نفت عراق اعلام کرد میزان صادرات نفت خام این کشور ماه ژوئن به رقم دو میلیون و 420 هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرد.


با توجه به تغییر نرخ قیمت‌گذاری محصولات پتروشیمی در بورس کالا از ارز مبادله‌ای به ارز آزاد و تأثیر آن بر سود شرکت‌ها می‌توان واحدهای پتروشیمی را تأثیرپذیر از این اتفاق دانست.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار