خواص ماهی کمتر از خطر جیوه است!

ماهی به دلیل داشتن پروتئین های با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا 3، جزء مهمی از یک رژیم غذایی سالم محسوب می شود و نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی ـ عروقی دارد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، تحقیقات جدید بر روی ماهی ها نشان می دهد خطر وجود جیوه می تواند به سطح بالایی از جیوه آلاینده های مضر قرار گیرد. 

اگرچه خوردن ماهی فواید زیادی دارد اما خطر وجود جیوه می تواند در سال های آینده مصرف این غذای دریایی را کاهش دهد.

در محیط زیست به طور کلی، جیوه در موجودات زنده مانند ماهی تجمع می یابد. مقدار جیوه در ماهی از میان گونه های مختلف متفاوت است اما وجود جیوه در ماهی های بزرگتر بیشتر شایع است.

گفتنی است؛ پژوهشگران دانشگاه هاروارد در جدیدترین یافته های خود نشان دادند که زنان باردار حتما باید ماهی های با سن پایین را مصرف کنند، در این صورت جیوه وارد بدن آنها می شود و سقط جنین را به دنبال خواهد داشت.

در سال های آینده وجود جیوه در ماهی ها به قدری افزایش خواهد یافت که مصرف آن برای بعضی از افراد به ویژه سالمندان و کودکان و طنان باردار ممنوع خواهد شد.

انتهای 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بیکار
۱۸:۵۶ ۰۲ شهريور ۱۳۹۳
لطفا اطلاعات کامل تری بدید که الان دقیقا چی شده!! آب دریا ها و اقیانوس ها به طور طبیعی حاوی مقادیر زیاد جیوه هستن یا مرض از این سودجوها است؟! مثل روغن پالم وایتکس و ...
یا اینکه خطایی از کارخونه های تن ماهی سرزده و ما بی خبریم؟
یا شایدم هرچی که گرونه و مردم نمی تونن بخرن برای اینکه صداشون در نیاد و حرص نخورن اینو میگین؟
آخرین اخبار