اراک/

افزایش تولید محصول جو در خمین 20 درصد

مدیر اداره جهاد کشاورزی خمین گفت: تولید محصول جو در این شهرستان در سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش یافته است.

جعفری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: در سال زراعی گذشته 13 هزار و 600 تن محصول جو در این شهرستان برداشت شده بود که این رقم امسال به 16 هزار و 380 تن افزایش یافته است.

وی علت افزایش این محصول را توسعه سیستم آبیاری تحت فشار، مدیریت مزرعه، استفاده از کودهای ریزمغذی، تغییر ارقام، نظارت فنی بر مزارع و مبارزه به موقع با آفات عنوان کرد.

جعفری ادامه داد: محصول جو از سطح4 هزار و 200 هکتار سطح زیر کشت با میانگین تولید3 تن و 900 کیلوگرم برداشت شده است.

مدیر اداره جهاد کشاورزی خمین با بیان اینکه حدود یک‌هزار هکتار از مزارع جو این شهرستان از 25 تا 45 درصد دچار سرمازدگی در زمستان شده بود، خاطرنشان کرد: تاکنون غرامتی بابت خسارت مزارع جو توسط صندوق بیمه پرداخت نشده است.

جعفری تصریح کرد: تا چند روز آینده کشت پاییزه گندم و جو در این شهرستان آغاز می‌شودو پیش‌بینی می‌گردد حدود 20 هزار هکتاردر مزارع این شهرستان غلات کشت شود.

گفتنی ا ست: 52 درصد از جمعیت شهرستان خمین کشاورز هستند./ز

منبع:فارس
برچسب ها: افزایش ، تولید ، جو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.