خوراکی های انرژی زا در فصول سرد

محققان می گویند کاهش دما و تاریکی های طولانی مدت در فصول سرد احساس خستگی و رخوت را در افراد به وجود می آورد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، جو و تخم کدو و پروتئین های بدون چربی بهترین منبع های گیاهی برای افزایش انرژی به شمار می آیند و این مقادیر به دلیل آنکه حاوی فیبر بالایی هستند به افزایش انرژی کمک می کنند.

بررسی ها نشان می دهند، گوشت بره، شتر، بلدرچین، گندم (نان، جوانه، در آش و سوپ )، نخود و لوبیا (با خیساندن نفخ آن گرفته شود)، سیب، مواد غذایی آب پز و یا کبابی (سرخ کردنی بسیار کم)، میوه های شیرین و آبدار (انار شیرین و انگور شیرین)، کشمش، مویز، بادام، زرده تخم مرغ (آب پز یا عسلی)، شیره خرما و انگور، مربای بالنگ، به، سبزیجات، چغندر، ترب، هل و دارچین، انجیر، شیر با عسل، شیر برنج، فرنی و کنجد از مواد مغذی در این فصل به شمار می آیند.

پزشکان توصیه می کنند فصل پاییز بهترین زمان برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام است از این رو بهتر است با گنجاندن مواد غذایی ذکر شده در بین غذاها علاوه بر افزایش انرژی به تناسب اندام دلخواه نیز دست یافت.

انتهای پیام/
برچسب ها: غذا ، تغذیه ، انرژی ، پاییز ، زمستان ، فصل ، کنجد ، جو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار