کرمانشاه؛

رنگدانه های مفیدی که مانع بروز سرطان می شود

میوه های قرمز به دلیل رنگدانه های بیشتری که دارند خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی بیشتری دارند این میوه ها از جمله انار، توت فرنگی، شاه توت و همچنین سبزیجات قرمز مانند گوجه و هویج هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛ یک کارشناس تغذیه می گوید: سلنیوم، ویتامین E و C نیز در پیشگیری از ابتلا به سرطان مفید است.

شیرمستی گفت:این غذاها دارای فیبر فراوانی هستند که این فیبر مدت ماندگاری موادغذایی و در نتیجه امکان سرطانی شدن سلول‌ها را کاهش می‌دهد.

وی گفت: سبزیجات خانواده کلم در این بین خواص بهتری دارند و موادی دارند که ترشح آنزیم‌های تخریب کننده سلول‌های سرطانی را تحریک می‌کند.

دمنوش هایی که خاصیت آرام بخشی دارند از جمله بهارنارنج، گل گاوزبان و دمندوش رقیق آویشن با عسل و یا نعناع و عسل نیز برای پیشگیری از سرطان مفید هستند.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.