تبریز؛

ارزش غذایی بالای محصولات تولیدی با اجرای کشت هیدروپونیک

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: صرفه جویی زمانی و نياز به نيروی کار کمتر، بازده توليد محصول بيشتر و رشد سريعتر گياه، مزه بهتر محصولات و ارزش غذایی بالای محصولات تولیدی در کشت هيدروپونيک را می توانیم از مهم ترین مزایای کشت هیدروپونیک قلمداد نماییم.

جابر پناهنده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز گفت: کشت متوالی یک محصول بدون نیاز به رعایت تناوب زراعی و آیش در کشت هیدروپونیک امکانپذیر است.

وی از ضرورت مناسب بودن وضعیت تهویه محیط کشت در کشت هیدروپونیک گفت و تصریح کرد: درجه حرارت و وضعیت تهویه محیط کشت یا محلول غذایی برای سیستم ریشه گیاه باید مناسب باشد.

پناهنده ادامه داد:در کشت هیدروپونیک می‌توان برخی از محصولات را در مکانی کوچک در مدت کوتاهی، پرورش داد.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: کشت هيدروپونيک اين امکان را به باغداران مي دهد که در ازای کار کمتر و زمان کمتر بازده بيشتری داشته باشيم.

وی افزود: آبکشت یا هیدروپونیک روش نوینی برای پرورش گیاهان است که در آن خاک زراعی به کار نمی رود.

پناهنده با اشاره به دیگر مزایای کشت هیدروپونیک تاکید کرد: کارشناسان تولید محصولات خارج از فصل را ار مهم ترین امتیازات کشت هیدروپونیک می دانند.

 
انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.