پاسداری هوشمند از مرزها و امدادرسانی به سربازان مصدوم با ربات

یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه آزاد اسلامی یزد، موفق به ساخت و عرضه سه ربات‌ جنگی، امدادگر و مین‌یاب برای مناطق مرزی و جنگی کشور شدند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگارانهادی زارع از محققان این تیم تحقیقاتی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار فناوری ایسنا، از طراحی و ساخت سه ربات "امدادگر"، "مین یاب" و "ربات جنگی" خبر داد و گفت: ربات امدادگر برای امداد رسانی سربازان آسیب دیده در مناطق جنگی طراحی شده است.

وی با بیان اینکه این ربات قادر است کمک‌های اولیه را به سربازان مصدوم برساند، اظهار داشت: این ربات مجهز به سنسور، دوربین و میکروفون است و با استفاده از این تجهیزات می‌توان از مرکز فرماندهی با مصدوم ارتباط برقرار کرد.

زارع، ربات مین‌باب را نیز از دیگر دستاوردهای این تیم تحقیقاتی ذکر و خاطرنشان کرد: ماموریت این ربات، جابجایی و تشخیص مین است و از نظر آیرودینامیکی، به گونه‌ای طراحی شده است که اگر مانعی در مسیر حرکتش باشد، به راحتی از آن عبور می‌کند.

این محقق با اشاره به جزئیات ربات جنگی ساخت خود و همکارانش در تیم حاضر، اضافه کرد: ربات جنگی شکلی شبیه تانک دارد و سلاح بر روی آن نصب می‌شود. این ربات، دارای بازویی است که می‌تواند از روی مانع به راحتی عبور کند.

زارع، اساس عملکرد این ربات را پردازش تصویر ذکر و اظهار کرد: این ربات می‌تواند در مناطق مرزی قرار گیرد و فرد در حال عبور را از طریق پردازش تصویر شناسایی کند.

به گفته وی، این ربات همچنین قادر است با میکروفون و بلندگویی که در آن نصب شده، با فرد ارتباط برقرار کند و در صورتی که پاسخ مثبتی دریافت نکرد، شلیک کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: پاسداری ، مرزها ، ربات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار