تبریز؛

خوراندن کنسانتره به گاوهای شیری عاملی برای بروز ناراحتی گوارشی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: خوراندن بیش از 60 درصد کنسانتره (آرد جو، سبوس، تفاله چغندرقند)به گاو شیری باعث کم شدن تولید، کم شدن درصد چربی، ناراحتی گوارشی و مشکلات تغذیه ای می شود.

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تغذیه درست و مطلوب علاوه بر افزایش تولید شیر شرایط مساعدی را برای زایش و پرورش گوساله‌های سالم ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره‌ای به قدرت تولید گاوهای شیری تشریح کرد: گاوهای شیری برای داشتن سلامت و قدرت تولید باید مقدار مناسبی علوفه مصرف کنند.

عبداللّهی ادامه داد: روش مناسب تغذیه دام، استفاده از مقدار مناسب علوفه و کنسانتره است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: بهترین علوفه ها هم نمی توانند تمام نیاز بدن گاو شیری را تامین نمایند، بنابراین برای فراهم آوردن مواد لازم باید از کنسانتره ها در تغذیه گاو شیری استفاده نمود.

وی با توصیه ای به دامداران برای بهره گیری از کنسانتره اظهار داشت: دامداران  می توانند برای به دست آوردن بهترین میزان تولید در گاو شیری  60 درصد کنسانتره و 40 درصد علوفه(یونجه، کاه، ذرت سیلویی)را به گاو بخوانند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: رونق اقتصادی و افزایش سوددهی برای دامدار نیز با تغذیه بهینه گاوهای شیری قابل پیش بینی است.

عبداللّهی تاکید کرد: هدف از تغذیه صحیح گاو شیری، تولید شیر بیشتر و حفظ سلامت دام است.
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.