از مصرف آجیل های فله ای خودداری کنید!

اگر آجیل‌ها در فضای مناسب و درست خشک نشوند زمینه را برای رشد قارچ‌ها فراهم می‌کنند.

پیام فرح بخش، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: نگه داری کردن از آجیل بسیار مهم است چون به علت رطوبتی که در مغزها و دانه‌ها وجوددارد اگر این مغزها و دانه‌ها درست خشک نشوند و در یک فضای مناسب این کار انجام نشود به راحتی می‌تواند زمینه رابرای رشد قارچ‌ها فراهم کند و این قارچ‌ها زمانی که رشد می‌کنند در دراز مدت باعث یک سری عوارض در بدن ما می‌شوند.

وی افزود: به عنوان مثال این قارچ‌ها می‌توانند آسیب کبدی ایجاد کنند یا بعضی از سرطان‌های دستگاه گوارش در اثر استفاده کردن از آجیل‌های فله‌ای ایجاد می‌شود.

فرح بخش عنوان کرد: بنابراین ما توصیه می‌کنیم آجیل را حتما از جاهایی تهیه کنید که  مطمئن باشند آجیل‌های آنها دارای بسته‌بندی است که قطعا در شرکت‌های معتبر واستاندارد تهیه می‌شوند. بنابراین بهتر است از آجیل‌هایی که استفاده می‌کنند، از دست فروش‌ها و کنار خیابان تهیه نکرده باشند.

انتهای پیام/

برچسب ها: آجیل ، بیماری ، فله ، معتبر ، شرکت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار