6 درصد کودکان در 3 سال اول زندگیشان آلرژی غذایی را تجربه می کنند

والدینی که کودکشان از آلرژی غذایی رنج می برند نباید از لبنیات استفاده کنند.

رضا معیدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: چند نوع آلرژی غذایی در نوزادان و شیرخواران وجود دارد، آلرژی به پروتئین شیر گاو و یک نوع آلرژی  است که پوست نوزاد دچار اگزما، قرمزی و خارش تمامی نواحی بدن کودک می شود و به صورت کولیک یا قولنج خود را نشان می هد.

توصیه می شود والدینی که کودکشان از آلرژی غذایی رنج می برند، نباید از مواد خوراکی نظیر کره، کشک، پنیر استفاده کنند، در واقع بیماری های نظیر کولیک اگزما، دفع خونی از مشکلات نوزادانی است که شیرخشک مصرف می کنند.

وی افزود: اگر اگزما در کودک بسیار بود توصیه می شود از مکمل کلسیم غافل نشوند چرا که در برخی موارد مصرف کلسیم تا حدودی جوابگوی کاهش آلرژی غذایی است.

وی اذعان داشت: آمارها نشان می دهد که 6 درصد کودکان در 3 سال اول زندگی شان آلرژی غذایی را تجربه می کنند البته لازم به ذکر این آلرژی غذایی تا 3 الی 4 سالگی برطرف می شود.




انتهای پیام/

برچسب ها: آلرژی ، اگزما ، حساسیت ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار