تبریز؛

کمبود آب عاملی برای چروکیده شدن دانه های جو

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: در مرحله گل دادن و دانه بستن محصول جو، کمبود آب باعث کاهش وزن دانه ها می شود به ویژه در مرحله تشکیل دانه ها کمبود آب باعث لاغر و چروکیده شدن دانه ها می شود.

   به گزارشخبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ایوب ایرانی فام  افزود:در شرایط مساعد برای رشد و نمو، هنگامی که حاصلخیزی خاک در سطح مطلوب باشد مقدار آب مورد نیاز برای جو کمتر از سایر غلات مناطق معتدله است.

وی تصریح کرد:کمبود آب در هر یک از مراحل رشد تاثیر منفی بر روی رشد و نمو و عملکرد خواهد داشت.

ایرانی فام ادامه داد:جو برای رشد و نمو نیاز شدیدی به آب دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کمبود آب و تاثیر آن در دانه باعث تقلیل سرعت نمو، تسريع در توقف نمو و در نتیجه زودرس ساختن آن و تلفات ناشی از تنفس که بعد از توقف ماده سازی گیاه انجام می گیرد.

ایرانی فام تاکید کرد:تعداد دفعات آبياری بریجوهایپاييزه 5-4 و برايجوهای بهاره 3 بار است، کمبود آب موجب تقليل سرعت نمو، سريعتر متوقف شدن نمو و در نتيجه زودرس ساختن آن مي شود.

انتهای پیام/ع
برچسب ها: کشاورزی ، گیاهان ، آب ، تبریز ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.