ابداع آزمایش های تشخیص حساسیت غذایی

دانشمندان با انجام یک آزمایش خون ساده و بی خطر می توانند به دقت تعیین کنند که آیا آلرژی تا چه اندازه می تواند خطرناک باشد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ استفاده از  آزمایش خون گسترش پیدا کرده است تا پزشکان به تاثیربالقوه غذا ها ، در حساسیت های کشنده پی ببرند.

پزشکان امیدوارند این روش ، به عنوان راه حلی برای کاهش خطر حساسیت های ناشی از بادام زمینی و صدف استفاده شود. این آزمایش همچنین می تواند آلرژی به شیر، تخم مرغ و گندم نشان می دهد.

پزشکان به طور معمول با استفاده از آزمایشات پوستی که میزان  پروتئین تولید شده توسط سیستم ایمنی بدن دربدن افراد دچار حساسیت را نشان می دهد، تضخیص نوع آلرژی را می دهنداما این روش به دقت پیش بینی های وخامت یا عکس العمل ها را انجام نمی دهد.

گاهی به بیماران توصیه می شود که تحت مراقبت های پزشکی از ماده آلرژن استفاده کند تا نوع حساسیت معلوم شود.دانشمندان از دانشگاه نیویورک معتقدند که آزمایش خون صحیحی می تواند به درستی خطر هبتلا به آلرژی را پیش بینی کند.

این آزمایش به نمونه کمی از خون احتیج دارد و نتیجه حاصل از این آزمایش سریعا آماده خواهد شد.اما فعلا این طرح در حال حاضر تنها برای مقاصد پژوهشی تایید شده است.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: آلرژی ، ماده ، حساسیت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار