رضا ایرانمنش در نشست خبری با رسانه ها:

مجبورم با دست خالی خودزنی کنم /بچه های جنگ در حال حذف شدن هستند

رضا ایرانمنش در نشست خبری خود با رسانه‌‌ها با ابراز گله‌مندی از حمایت نکردن مسئولان برای ساخت فیلمش گفت: خودزنی‌ من اين بود كه با دست خالی و بدون حمايت مسئولان كار را شروع كردم.

به گزارش خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران؛ صبح امروز نشست خبري در بيمارستان آتيه با حضور رضا ايرانمنش برگزار شد.

رضا ايرانمنش كه حدود دوهفته از بستری شدنش در بيمارستان آتيه می‌گذرد طی برگزاری نشست خبری‌اش با رسانه‌ها در خصوص وضعیت نابسامان هنرمندان گفت: علايق و انگيزه‌های قشر هنرمند به گونه ای است كه وقتی به آن علايق می‌پردازيم فارغ از هر درد و رنجي می‌شويم. وضعيت حال حاضر به گونه‌ای شده كه همه بيكار هستند من سعي كردم خودزنی كنم و خودزنی به معنای اينكه وارد گود شوم و بدون پول كاری را كليد بزنم.

وی ادامه داد: شايد كمتر از دوسال ديگر اكثر هنرمندان ما خانه‌نشين شوند و با روحيه‌ی بد گوشه‌ی عزلت انتخاب كنند.

ايرانمنش بيان كرد: كار، عشق مي خواهد. وقتي معشوقت دور باشد هزار بلا سرت مي آيد. خودم زمانی كه كار می‌كنم انرژی مضاعف مي‌گيرم و همين باعث شد بلافاصله بعد از دو هفته بستري شدن در بيمارستان كارم را آغاز كنم در حالی كه من قبل از اين دو هفته، حدود سه ماه در بيمارستان وضعيت خوبی نداشتم.

اين هنرمند در ادامه صحبتهايش عنوان كرد: همكاران ما مخصوصا قشر هنرمند درگير روزمرگي شدند در حقيقت غم نان كشته ما را، من هم به واسطه‌ی اينكه از اين سكون مرگ وار خارج شوم، اين كار را انجام دادم. بنابراين از يكسري دوستانم خواهش كردم تا در همين زماني كه من در بيمارستان هستم، كار را شروع كنند و خودزنی‌ام اين بود كه با دست خالی و بدون حمايت مسئولان كار را شروع كردم.

وی هدف خود را از ساخت فيلم در اين وضعيت اينگونه بيان كرد: بعد از اتمام جنگ، كوله باری پر از خاطرات ناب، از خودگذشتگي و يك عمر  هشت ساله در كوله پشتي هايمان گذاشتيم. اين بچه ها با آن كوله پشتي دارند حذف مي شوند عشق، خاطره و معرفت همه‌ی اينها در حال دفن شدن هستند.

این هنرمند در خصوص دریافت کمک برای ساخت فیلم خود افزود: در دولت قبل فیلم‌نامه من تصویب شد که بودجه‌ی آن از طریق فارابی به من داده شود تا اتفاقات نابی که از جنگ می خواهم به تصویر بکشم بعد از ان ارشاد نامه‌ای به سینمای تجربی فرستاد اما این مراحل به قدری طول کشید که دولت تغییر یافت و به واقع من یک دوره چهارساله را این گونه طی کردم.

وی تصریح کرد: من به نمایندگی از هنرمندان خانه‌ نشین و بیکار، صحبت می‌کنم افرادی که انتظار دعوت برای همکاری در کار دارند.

وی در خصوص کمک " حجت‌الله‌ایوبی " اظهار داشت: " حجت‌الله ایوبی " کمک هزینه بیمارستان به هنرمندان و اعطای وام را برای من فراهم کردن، اما هیچ‌کس نمی‌گوید که شما تنها با کار در حرفه‌تان زنده هستید چطور مردم عامی در کوچه و خیابان سراغ بازیگران کم کار را می‌گیرند بنابراین مسئولان باید بیشتر به فکر ما باشند چرا که آن‌ها سیاستگذاران فرهنگی کشور هستند. دولت باید پیگیر وضعیت زندگی هنرمندان باشد.

وی در ادامه افزود: عرصه‌ی سینما و تلویزیون بی در و پیکر شده و هر کس که توان مالی دارد می‌تواند وارد این حوزه شود.

ایرانمنش در خصوص نحوه ساخت فیلم سینمایی " موقعیت من " اظهار داشت : سال 1380 فیلم‌نامه " موقعیت من " را نوشتم و با همت دوستان این فیلم نامه مجدد بازنویسی شد چون باید یکسری اتفاقات مربوط به جامعه امروز را در آن اضافه می‌کردم قدم‌های اولیه در خصوص این فیلم را انجام داده‌ایم .

وی بیان کرد: با انجام اقدامات جدید مسئولان اقدامی کنند و جویای کار شوند.

وی در خصوص قصه‌ی این فیلم سینمایی عنوان کرد: در مقطعی از جنگ که برای خیلی از جوانان و خود بچه‌های جنگ جای سؤال دارد را در این اثر به تصویر خواهیم کشید در واقع یک درام عشقی جنگی، از زاویه‌ی دیگر عشق به جنگ را . همه‌ی تلاشمان این است که این فیلم سینمایی را به جشنواره فیلم‌ فجر امسال برسانیم.

وی در خصوص تهیه‌کنندگی اثری طنز‌گونه متذکر شد: " محمد رعیت‌پور " یک کار طنز به اسم " آلونک " را برای تولید در نظر دارد که برای خروج از افسردگی در این اثر بازی کنم که علاوه بر بازیگری تهیه‌کندگی این فیلم هم به عهده‌ی من است.

ایرانمنش درد‌ و‌ دل‌هایش را اینگونه ادامه داد: سال گذشته در برنامه " هفت " یک مصاحبه‌ای رک داشتیم و خیلی راحت حرف‌هایم را بدون هر گونه ابهامی بیان کردم که هنرمندان غم‌ نان دارند و ارشاد  مسئول این قشر هستند و هنگامی که این دو متولی و پایگاه به داد ما نرسند کم‌کم آثار منفی آن را در جامعه خواهیم دید و با وجود تهاجم فرهنگی نمی‌توان دست خالی با آن برخورد کرد.

وی ادامه داد: به قدری پول‌های کلان به اسم جبهه و جنگ و هشت‌سال دفاع مقدسی خرج می‌شود در حالی که می‌توان با برنامه ریزی در حیطه‌ی دفاع مقدس کارهای فاخری انجام داده و در جشنواره فیلم فجر حدود 10 فیلم داشته باشیم، اما این تنها در حالی اتفاق می‌افتد که یک مسئول قول بدهد.

ایرانمنش تصریح کرد: بعد از این برنامه یک نشست خواهم گذاشت و در آن مجبورم یکسری از ناگفته‌ها را بازگو کنم وقتی اسم آن افراد را هم ببرم تا از این وضعیت رهایی یابم و این تنها به همت مسئولان برمی‌گردد تا کم‌کم دست ما را بگیرند.

وی اظهار داشت: انتظار داشتیم مسئولان در طی این چند سال برای من و امثال من کاری انجام دهند و با پشتیبانی راه را برای من بازکنند من حدود سه سال است که بیکار هستم.

در پایان با تاکید بر هدف خود مبنی بر ساخت آثاری در زمینه دفاع مقدس خاطرنشان کرد: من فردا بدهکار آدم‌ها خواهم شد حتی حاضرم زیر بار قرض بروم اما مقطعی از جنگ و پیرامون آن را به تصویر بکشم این سوال برای خیلی از جوانان وجود دارد، این کار را با سماجت دنبال می‌کنم تا مسئولان فکری به حال این مسئله بکنند.

گفتنی است: رضا ایرانمنش هنرمند کشورمان حدود دو هفته‌ای است که به دلیل درمان در بیمارستان آتیه بستری است. 

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.