راهنمای خرید/

تلفن سیم‌دار یا بدون سیم؟

بهترین روش برای جلوگیری از هرگونه خسارت احتمالی این است که هنگام خرید گوشی تلفن علاوه بر برگه گارانتی فاکتور معتبر از فروشنده دریافت نمایید.

به گزارش خبرنگار بازارباشگاه خبرنگاران، به طور کلی دستگاه تلفن ثابت به دو دسته سیمی و بدون سیم تقسیم بندی می شود و به واسطه حضور گسترده دستگاه های بدون سیم مدت هاست دیدن گوشی تلفن سیم دار کمی برایمان غریب شده و صرفا منتظر دیدن این نوع دستگاه روی میز اداره ها هستیم.

 در حالی که هنوز هم قابل اعتمادترین نوع گوشی تلفن ثابت ، چیزی شبیه به اختراع اولیه گراهام بل معروف خودمان بوده و فقط کمی امکانات جانبی به آن اضافه شده است. اما نمی توان چشم به روی تکنولوژی و پیشرفت دنیای ارتباطات نیز بست.

 بنابراین اینگونه بهتر است که با توجه به نیازمان بین تلفن رومیزی سیم دار یا باسیم گزینه ای را انتخاب تا علاوه بر اطمینان خاطر از کیفیت ارتباط از تکنولوژی های روز هم استفاده کنیم. به هر حال انتخاب در بخش تلفن های سیم دار کمی ساده تر از نوع بی سیم آن است چون با توجه به امکانات موجود دستگاه برای سیم دارها و مدل و رنگش می توانیم خرید کنیم ولی در مورد تلفن های بدون سیم دنیایی متفاوت را پیش رو خواهیم داشت. 

بد نیست توجه داشته باشیم بزرگترین نقطه ضعف تلفن های بدون سیم حتی با اختراع سیستم های نوین و پیشرفته ، جریان برق است که در صورت قطع شدنش ارتباط دستگاه مرکزی با گوشی تلفن بی سیمی که همراه ماست قطع خواهد شد و نمی توانید با مخاطب خودتان ارتباط بگیرید.

بنابراین بهتراست اگر میان تولیدات بدون سیم به دنبال برند مناسب خود هستید آنهایی را انتخاب کنید که دارای یک دستگاه تلفن ثابت با سیم نیز باشند تا در صورت قطع برق بتوانید با استفاده از آن با مخاطبان خودتان ارتباط بگیرید.

شناسه ایمنی تلفن های بی سیم را جدی بگیرید

همان طور که اشاره شد اکنون دنیای ارتباطات بدون سیم جایگاه ویژه ای در زندگی روزمره ما دست و پا کرده اند و برای خرید اکثر لوازم موردنیازمان به دنبال بی سیم آنها هستیم، از موس و کیبورد، مودم و گوشی تلفن ثابت یا تلفن همراه گرفته تا جاروبرقی و شارژهای بدون سیم .

بنابراین لازم است قوانین مربوط به خرید آنها را بخصوص در مورد تلفن ثابت بدون سیم ، کاملا زیر ذره بین گرفته و در مورد آنها کنجکاو باشیم تا مبادا با خرید وسیله ای غیر استاندارد یا غیر مجاز دچار دردسر بشویم.

در مورد تلفن های ثابت بدون سیم مهمترین نکته شناسه ایمنی دستگاه است؛ چون این وسیله با توجه به قوانین مربوطه در کشورمان باید قبل از ورود تایید وزارت ارتباطات را دریافت کرده باشند تا علاوه بر رعایت استانداردهای لازم از نظر محدوده فرکانس ، دارای بهترین نوع ارتباط باشند. بنابراین هنگام خرید به این شناسه بسیار دقت کنید .

این شناسه در واقع کدی میان دستگاه ثابت تلفن (مادر) و گوشی بی سیم که عددی یکسان است به این ترتیب گوشی تلفن سیار صرفا می تواند با این کد با دستگاه مادر ارتباط برقرار کند تا با این کار مانع از هم شنوایی توسط سایردستگاه های بی سیم تلفن باشد.

 البته از لحاظ ایمنی تماس های شما نیز نکته ای قابل اعتماد است چون سرقت بوق و شنود صحبت های شما تا حداقل به این وسیله (کدشناسایی) کاهش خواهد یافت.

خدمات پس از فروش

همانطور که می دانیم لوازم الکترونیکی خصوصا با توجه به تکنولوژی های پیشرفته کنونی ، بسیار حساس هستند و نمی توان به خدمات پس از فروش آنها بی اعتنا بود بنابراین هنگام مراجعه به بازار برای تهیه یکی از انواع گوشی تلفن ثابت مهمترین نکته اطلاع از شرایط گارانتی و خدمات پس از فروش آنهاست که نباید از آن غافل شوید.

بهترین روش برای جلوگیری از هرگونه خسارت احتمالی این است که هنگام خرید گوشی تلفن علاوه بر برگه گارانتی فاکتور معتبر از فروشنده دریافت نمایید تا در صورت نیاز به فروشنده مراجعه نمایید.
 
به ضد ضربه و ضد آب بودن گوشی توجه داشته باشید

اکثر ما تجربه انداختن گوشی تلفن را در کارنامه زندگی خود ثبت کرده ایم ، یا اینکه بارها هنگامی که دستمان خیس بوده مجبور به جواب دادن تلفن شده ایم، دو کاری که همواره باعث خسارت هایی به ما شده است چون این وسیله هم به ضربه حساس است و هم در مقابل رطوبت ناتوان. همین موضوع باعث شده تلفن مورداستفاده ما طول عمر کمتری داشته باشد و زودتر برای خرید یک گوشی جدید روانه بازار بشویم .

از این رو به تازگی سازندگان بااستفاده از تکنولوژی های نوین توانسته اند گوشی های تلفن ثابت یا بدون سیم را ضد ضربه و ضد آب بسازند که این اتفاق خرسندی برای ماست که می توانیم با خریدن یکی از این نوع تلفن ها به حساب پس انداز خودمان خدمت کنیم.
 
توجه ویژه به نوع باطری داشته باشید

یکی از لوازم بسیار مهم در تلفن های بدون سیم، باطری داخل گوشی سیار است که باید به نوع و قدرت نگهداری شارژش توجه ویژه داشته باشیم. همانطور که به خاطر داریم مدل های ابتدایی یا حتی برخی مدل های امروزی از سه باطری قابل شارژ داخل گوشی ها استفاده می شود که معمولا پس مدتی استفاده فاسد شده و باید تعویض شوند.

 اما در دستگاه های مدرن امروزی از باطری های لیتیومی با کیفیتی بسیار بالاتر و طول عمر بیشتری استفاده می شود که بهترین گزینه برای شماست .

به همین دلیل وقتی مدل تلفن مورد نظرتان را انتخاب کردید به اطلاعات مندرج روی جعبه یا کاتالوگ که درباره نوع باطری و طول عمر آن نوشته شده است خوب دقت کنید به یاد داشته باشید در مورد زمان آماده بکار باطری گوشی نیز اطلاعات مناسبی بگیرید. بطور کلی زمان آماده بکار باطری گوشی های بی سیم از هفت روز شروع شده و در برخی از موارد تا 30 روز نیز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/
برچسب ها: تلفن ، بی سیم ، ضد اب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار