«آب معدنی» با «آب آشامیدنی بسته‌بندی» تفاوت دارد

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو «آب معدنی» را از «آب آشامیدنی بسته‌بندی» متفاوت دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان حسین رستگار، اظهار داشت: «آب معدنی» و «آب آشامیدنی بسته‌بندی» تفاوت‌هایی را دارند که بهتر است مردم هنگام مصرف آن را بدانند.

آب معدنی چیست؟

وی گفت:  آب معدنی به آبی گفته می شود که از یک منبع ثابت مانند چشمه تامین گردیده و طی چهار فصل باید محتویات ان تغییر عمده‌ای نکند و برای تهیه آب معدنی بسته بندی شده هیچ گونه عملیات یا اصلاحی روی ان صورت نگرفته و حداکثر می‌توان از صافی‌هایی برای گرفتن مواد جامد استفاده کرد.

رستگار افزود: بنابراین آب معدنی بدون هیچگونه تغییری مستقیما از منبع تولید به داخل ظرف بسته بندی انتقال پیدا می‌کند.

آب آشامیدنی بسته بندی چیست؟

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو در ادامه در مورد آب آشامیدنی بسته‌بندی اظهار داشت: آبهای آشامیدنی قبل از بسته بندی در ظروف، تحت اصلاحات قرار گرفته به عنوان مثال با استفاده از عوامل ضدمیکروب و همچنین عبور از فیلترها با سایزها و نوع‌های مختلف مورد اصلاح قرار می‌گیرد و قابل مصرف برای مصرف کنندگان می‌شود.

رستگار افزود: پس از این مراحل آب آشامیدنی در ظروف بسته بندی قرار می‌گیرد.

تفاوت عمده آبهای معدنی با آبهای آشامیدنی

وی اظهار داشت: تنها تفاوت عمده آب معدنی و آب آشامیدنی این است که روی آب معدنی اصلاحاتی صورت نمی‌گیرد و مستقیما بعد از آزمایش‌های مختلف در بسته بندی قرار می‌گیرد اما آب آشامیدنی قبل از بسته بندی حتما مراحل اصلاحی مانند میکروب کشی و حذف املاح قرار را طی می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار