مشهد؛

غذاهای فست فودی مهمترین عامل در ابتلا به سرطان معده

فوق تخصص گوارش و کبد گفت: با توجه به اینکه سرطان دستگاه گوارش و روده در کشور رو به افزایش است اما هم‌چنان سرطان معده حرف اول را در کشور می‌زند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ دکتر حمید اسدزاده درنخستین کنگره بین المللی روانشناسی سرطان در مشهد با اشاره به اینکه سرطان دستگاه گوارش به دو بخش سرطان دستگاه گوارش فوقانی (مری و معده) و سرطان دستگاه گوارش تحتانی (روده بزرگ) تقسیم می شود، افزود: در گسترش سرطان دستگاه گوارش فوقانی عوامل زیادی نقش دارد که یکی از مهم‌ترین‌ آن‌ها تغذیه است.

وی گفت: در این نوع سرطان عفونت معده با میکروب هلیکوباکترپیلوری ترکیب شده و باعث گسترش سرطان می شود.

این فوق تخصص گوارش و کبد افزود: عوامل متعددی در رشد سرطان دستگاه گوارش تحتانی دخیل است اما گسترش غذاهای فست فود یکی از عوامل مهم در ابتلا به این سرطان است.

اسدزاده سرطان روده‌ بزرگ را یکی از قابل پیشگیری‌ ترین سرطان ها در دستگاه گوارش اعلام کرد و گفت: این نوع بیماری در افرادی که عامل وراثتی این سرطان را دارند، افراد بالای 50 سال و افرادی که سابقه پلیپ دارند بسیار شایع است اما می‌توان با انجام کلونوسکوپی رشد این سرطان را کاهش داد.

وی خاطر نشان کرد: بهترین و کامل‌ترین راه برای مرحله‌بندی سرطان استفاده از روش اندوسونوگرافی است.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.