خطرات خوردن قره قروت

مزه ترش قره قروت از اسید لاکتیک آن است که این ماده بسیار برای بدن مضر و خطرناک می‌باشد.

دکتر حسن اکبری متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوانگفت: مزه ترش قره قروت به خاطر درصد بسیار بالای اسیدلاکتیک آن می‌باشد. میزان اسیدلاکتیک قره قروت به قدری زیاد است که می شود گفت خود اسیدلاکتیک است. اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب می‌شود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل PH خون را به هم می‌زند.

وی افزود: در بدن انسان مقدار PH متعادل بین 7/34 و 7/40 می‌باشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر این صورت بعضی از واکنش‌های آنزیمی انجام نمی‌گیرد و تنظیم فعالیت‌های فیزیکی و شیمیایی درون سلولی با مشکل مواجه می‌شود.

دکتر اکبری اظهار داشت: مصرف قره قروت به شدت خون را اسیدی می‌کند و آن را از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک شود و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند. دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خود آزاد کند. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌شود و در نتیجه مصرف قره قروت باعث پوک شدن استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اسیدلاکتیک قره قروت باعث انواع بیماری‌های قلب و عروق، کاهش نرون‌های مغزی، ضعف حافظه، خورده شدن دیواره سرخرگ‌ها و سیاهرگ‌ها، ضعف سیستم ایمنی بدن، لقی دندان‌ها، تشنج و ضعف اعصاب می‌شوند و اینکه برخی پزشکان قوه قدرت را برای رشد  کودکان، کاهش فشارخون و درمان پوکی استخوان و خرابی دندان‌ها تجویز می‌کنند کاملاً اشتباه است.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۱:۳۵ ۲۴ شهريور ۱۳۹۹
من الان ۲ ساله بیمارم و بر میگرده به این قره قروت لعنتی که دیگه بش میگم اسباب شکنجه بنده سرطان داشتم، افسردگی داشتم یبوست داشتم ،سنگ کلیه داشتم،از کل بیماری ها جهان ۲۰۰ تاشون اومد برای من به خاطر خوردن لبنیات زیاد و بدون مصلحات که بد ترینش قره قروته خواهشمندم اطلاع رسانی کنید .
Iran (Islamic Republic of)
فرشته
۰۸:۲۶ ۲۳ خرداد ۱۳۹۸
همه چیر کمش خوبه ریختن قارقورت یک قاشق چای خوری مفید است
Germany
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
ما قره قروت اصل رو از يك روستا خريديم اينهايي كه تو بازاره قاطي داره معده رو خراب ميكنه اگه بدونين تو رب و اب ليمو و بقيه چيز هاي صنعتي چي ميريزن قره قوروت پيش اونا بيضرره
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۲۲:۵۷ ۰۶ بهمن ۱۳۹۷
از نظریات متفاوت و متناقض بزشکان چیزی دستگیر آدم نمی شود ! فقط به تجربیات خود و دوستان و... خویش عمل کنید با توکل به خداوند
Iran (Islamic Republic of)
رسول
۱۵:۱۰ ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
ببینید هرچیزی درکنار خواص درمانی و خوبیاش زیاد مصرف کردنش ضرر داده فکر می کنم منظور ایشون مصرف زیاده چون هر کسی به اندازه استفاده کرده ضرری براش نداشته.

با تشکر از سایت خوبتون.
Iran (Islamic Republic of)
غزل
۲۳:۴۳ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
قره قوروت یا تلف فقط خاصیت چاشنی داره وجزو ضایعات تهیه لبنیاته.من خودم خونگی درست میکنم ومتوجه ام که هیچ کلسیمی براش نمیمونه.خوردن کمش بیضرره وبرای تصفیع کبد وصفرا توشهرماکه مرکز لبنیات استان کرمانه شناخته میشه
Germany
با تجربه
۰۱:۱۷ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
قره قروتو از 12 سالگی میخوردم
مامانم دوران بارداریش به من خیلی میخورد به من رسید
Iran (Islamic Republic of)
پر
۲۲:۲۶ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
این پزشکا به جای اینکه انقد تحقیقات بکنن.برن به کارشون کیفیت بدن
Iran (Islamic Republic of)
پر
۲۲:۲۶ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
این پزشکا به جای اینکه انقد تحقیقات بکنن.برن به کارشون کیفیت بدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۶ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
به به من عاشقشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
چیکارکنیم بلخره بخوریم یانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
چیکارکنیم بلخره بخوریم یانه
Iran (Islamic Republic of)
الهام
۲۰:۳۸ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
والا به خدا
Australia
Katrin
۱۵:۱۹ ۲۸ فروردين ۱۳۹۷
قره‌قروت حاوي پروتئين، کربوهيدرات و چربي است.پروتئين موجود در اين فرآورده نقش ساختاري و استحکامي در بدن (به ويژه عضلات) دارد و به رشد و نمو کمک مي‌کند.قند موجود در قره‌قروت از نوع لاکتوز است که از بهترين قندهاي طبيعي مي‌باشد و انرژي کمتري نسبت به قند معمولي دارد. لاکتوز در طي فرآيند توليد قره‌قروت شکسته شده و به قند ساده‌تر تبديل مي‌شود، بنابراين مصرف قره‌قروت براي افرادي که دچار عدم تحمل لاکتوز شير مي‌باشند، مشکلي ايجاد نمي‌کند.از مهم‌ترين خواص قره‌قروت، درصد پايين چربي آن است که اين محصول را به يک محصول رژيمي براي افراد دچار اضافه وزن و چربي خون بالا تبديل کرده است.قره‌قروت مانند ساير فرآورده‌هاي لبني، حاوي کلسيم است. کلسيم از نرمي استخوان در کودکان و پوکي استخوان در بزرگ‌سالان پيشگيري مي‌کند و باعث استحکام دندان‌ها و تنظيم رشد و تقسيم سلول‌هاي پوششي لوله گوارش مي‌شود.
Iran (Islamic Republic of)
احسان
۱۸:۱۳ ۳۰ دی ۱۳۹۶
من چنتا سایت تحقیق کردم هرکدام یه چیزی گفتن یکی میگه خوبه واسه استخوان بندی یکی میگه باعث.سرطان و تشنج میشه.من اخرشم نفهمیدم که خوبه یا بده!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ایمان
۲۳:۱۰ ۱۴ مهر ۱۳۹۶
۴ تومن پول دادم خریدم یعنی حالا نخورمش؟! عجب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۳ ۱۳ مهر ۱۳۹۶
چه وحشتناکه
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۱:۵۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۶
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
mohammad
۲۱:۵۷ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۶
این همه عوارض رو سم موش هم نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۸ ۰۲ آذر ۱۳۹۴
ما تو کار شما پزشکا موندیم
فردا یکی باز حرفای شما رو رد میکنه
آخرین اخبار