حساسیت به شکلات عامل بروز این زخم‌های دردناک

حساسیت به برخی مواد غذایی می‌تواند باعث ایجاد زخم‌هایی دردناک در بدن شود و مشکلات فراوانی را برای افراد ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس پژوهش‌ها بروز زخم و یا آفت دهانی می‌تواند علل مختلفی داشته باشد، از جمله استفاده از دندان مصنوعی که باعث ضربه متعدد به لثه می‌شود و در اثر آن زخم بر روی لثه ایجاد می‌شود.

گفتنی است، وجود بیماری کم‌خونی و فقر آهن همینطور کمبود ویتامین B12 نیز می‌تواند باعث زخم در دهان شود.

براساس تحقیقات پژوهشگران دانشگاه کالج لندن، حساسیت به ثئوبرمین که یک آلکالوئید موجود در شکلات است و یا اسیدسالیسیلیک موجود در زغال‌اخته، تمشک، توت‌فرنگی، قهوه، بادام، پنیر و بادام‌زمینی نیز می‌تواند باعث ایجاد زخم در دهان شود.

کارشناسان بروز استرس را نیز در بروز زخم در دهان مؤثر می‌دانند و آنها را نوعی پاسخ سیستم ایمنی به ترس و استرس می‌دانند.

کارشناسان برای جلوگیری از بروز زخم و آفت در دهان علاوه بر رعایت بهداشت دهان و دندان، خوردن مواد غذایی چون گوشت قرمز، شیر، تخم‌مرغ، برنج قهوه‌ای و سبزیجات دارای برگ تیره چون کلم را به افراد توصیه اکید می‌کنند.

استفاده غیر اصولی از مسواک همچنین می‌تواند باعث آسیب به مخاط دهان شود.

سایر بیماری‌ها چون سرطان و انجام شیمی‌درمانی، خوردن غذاهای سخت و سفت چون نان تست، چیپس، ابتلا به سرطان دهان، مصرف داروهای ضدالتهابی و انواع مسکن‌ها و استعمال سیگار می‌‌تواند در بروز زخم‌های دهان اثرگذار باشد.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار