آبادان؛

کاهش خطر سرطان با سیب

سیب به عنوان میوه ای اساسی برای حفظ سلامتی ، سالیان سال است که بین مردم شناخته شده است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛سیب به عنوان میوه ای اساسی برای حفظ سلامتی ، سالیان سال است که بین مردم شناخته شده است .

این میوه دارای مزایای منحصر به فرد از نظر حفظ سلامتی و افزایش طول عمراست.

از بین تمام میوه ها ، سیب بیشتر از بقیه حاوی پکتین است.

پکتین نوعی فیبراست که دارای مزایای منحصر به فردی است .

این میوه بهشتی خواص فراوانی از لحاظ دارویی دارد و نقشی بسزا می تواند در سلامت افرادی که این میوه را به طور مرتب مصرف می کنند ایفا کنند.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

سیب به خاطر داشتن مقدار فراوان پکتین، ماده مغذی مناسب برای رژیم غذایی است. پکتین باعث افزایش حجم مدفوع و فشار مایعات شده و بنابر این به درمان یبوست، اسهال و به طور کلی سلامت عمومی دستگاه گوارش کمک می کند

خوردن 3 سیب روزانه به مدت 3 ماه باعث کاهش کلسترول خون تا 20 درجه می شود.

کاهش خطر سرطان

سیب تنها مانع از سرطان کولون نیست بلکه به دلیل داشتن کورستین، فلاونوئید ها و فیتو شیمیای ها مانع از فعالیت رادیکال های آزاد می شود.

خوردن سیب مانع از بروز سرطان ریه، پروستات و .....می شود.

انتهای پیام/پ
برچسب ها: آبادان ، سیب ، فواید ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.