قابل توجه خانم‌های باردار؛

به دلیل همه‌گیری زیکا از سفر به این کشورها خودداری کنید

پشه‌های ناقل زیکا زنان باردار را طعمه‌هایی مناسب برای گزش و انتقال این ویروس می‌دانند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان ایالات متحده دو واکسن بالقوه برای مبارزه با بیماری زیکا تولید کرده‌اند اما در عین حال اعتراف کرده‌اند که استفاده از آن تا سال‌ها امکان پذیر نخواهد بود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، پژوهشگران امیدوار هستند آزمایش‌های بالینی واکسن را بر روی نمونه‌های انسانی از اواخر سال میلادی جاری آغاز کنند.

تا به حال 31 مورد عفونت در میان شهروندان ایالات متحده به دلیل سفر به مناطق آسیب دیده توسط ویروس به وجود آمده است.

براساس گزارش‌ها حدود 80 درصد از افراد مبتلا به ویروس zika  تا مدت‌ها هیچ نشانه‌ای از بیماری نداشته‌اند و 20 درصد افراد علائم خفیفی چون تب، بثورات جلدی، درد مفاصل و قرمزی چشم‌ها را تجربه کرده‌اند.

کارشناسان از احتمال وجود و سرایت ویروس zika در 24 کشور در آمریکای لاتین و کارائیب خبر داده‌اند.

مقامات سازمان بهداشت جهانی هشدار داده‌اند به زودی این ویروس در تمامی کشورهای دو قاره آمریکای شمالی و جنوبی به جز کانادا و شیلی منتشر خواهد شد.

کارشناسان در عین حال عنوان کرده‌اند تفاوت ساخت واکسن برای ابولا با زیکا در این است که ویروس ابولا نخستین بار در دهه 1960 شناسایی شد و پزشکان سالیان متمادی بر روی آن تحقیق می‌کردند اما زیکا جدیداً شناسایی شده است.

کارشناسان کشورهای در معرص خطر زیکا را شامل بولیوی، برزیل، کلمبیا، اکوادور، السالوادور، گویان فرانسه، گواتمالا، گویان، هندوراس، مکزیک، پاناما، پاراگوئه، ونزوئلا، هائیتی، مارتینیک، سنت مارتین و پورتوریکو اعلام کرده‌اند.

در حال حاضر در کشورهای برزیل بسیاری از مادران، نوزادانی با سری کوچک‌تر از حدی طبیعی به دنیا می‌آورند که ظاهری شبیه به کودکان مبتلا به میکرو سفالی دارند اما در واقع آنها به ویروس زیکا مبتلا هستند.

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند جهت جلوگیری از گزیده شدن توسط حشرات از اسپری‌های رفع حشرات استفاده کنند. پیراهن آستین بلند و شلوار بلند بپوشند و در مناطق باز حتما از پشه بند استفاده کنند، این مسئله بویژه در خصوص مسافران کشورهای قاره آمریکا حائز اهمیت است.

کارشناسان حدود 4000 مورد ابتلای ثبت شده در خصوص بیماری زیکا را تا به حال شناسایی کرده‌اند.

کارشناسان علت شیوع گسترده زیکا را به دلیل سطح ضعیف زندگی مردم در نواحی درگیر عنوان کرده‌اند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار