طلایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

امکان بازگشایی محور 17 شهریور وجود ندارد/ شهرداری نتوانسته با کسبه تعامل برقرار کند

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امکان بازگشایی محور 17 شهریور وجود ندارد.

مرتضی طلایی نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با تاکید بر اینکه امکان بازگشایی محور 17 شهریور وجود ندارد، اظهار داشت: اگر زمانی بازگشایی این محور را در دستور کار داشته باشیم نهایتا تا سر صفا را می توان باز کرد.

وی با بیان اینکه در اجرای پروژه 17 شهریور مشکلاتی وجود داشته است، افزود: یکی از اشکالات، نداشتن مطالعه در خصوص واحدهای صنفی این محور بوده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران به 436 واحد صنفی طول محور 17 شهریور اشاره کرد و گفت: در این محور انواع مشاغل و همچنین 127 واحد نمایشگاه های خودرو و فروشنده های موتورسیکلت بودند که طبق تبصره 20 ماده 55 از نظر شغلی حق فعالیت نداشته و ندارند اما نکته مهم این است که در زمان اجرای این پروژه شهرداری برای این مجموعه های صنفی فکری نکرده است.

طلایی با تاکید بر اینکه از زمان اجرای این پرژه کسبه این محور زندگیشان مختل شده است، تصریح کرد: اگر زمانی بازگشایی محور 17 شهریور در دستور کار قرار گیرد نهایتا تا سر صفا را می توان باز کرد در حالی که تعداد واحدهای تجاری حد فاصل میدان شهدا تا سر صفا تعدادشان بیش از 100 واحد است.

وی با بیان اینکه عمده واحدهای تجاری از صفا به بالا هستند و امکان بازگشایی برای آن‌ها نیست، یادآور شد: راهکار علمی و اجرایی که وجود دارد برپایی یک بورس شغلی در راستای این محور است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه عوامل شهرداری در حال تبدیل کردن واحدهای صنفی به پوشاک نوجوان است، گفت: باید امکان دسترسی مردم به این مغازه ها را به راحتی فراهم کنیم. 

طلایی اضافه کرد: حداقل تا سقف 2 هزار واحد پارکینگ در چند نقطه این محور باید احداث کنیم تا مردم به راحتی به این محور رفت و آمد کنند.

وی به وجود یک نوع بی توجهی و تقابل بین کسبه و شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: شهرداری نتوانسته با کسبه تعامل برقرار کند به همین دلیل کسبه می گویند شهرداری کار خود را انجام می دهد و کسی هم به حرف های ما توجه نمی کند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بنده به این موضوع ورود پیدا کرده و پیگیر آن هستم، یادآور شد: باید شهرداری را مجاب کنیم که حق کسبه را بپردازد چراکه پرداخت حقوق کسبه الزامی است.

طلایی با تاکید بر اینکه شهرداری با 80 واحد از مجموعه 127 واحدی نمایشگاه های خودرو توافقاتی را انجام داده است، تصریح کرد: شهرداری به این واحدهای صنفی در خاوران مکان داده که این مکان ها برای افراد به صورت میانگین با پروانه و زمین زیر 2 و نیم میلیون تومان هزینه داشته است.

وی با بیان اینکه واحدهای دیگری که در محور 17 شهریور مانده اند، باید تغییر کاربری دهند، بیان کرد: از زمانی که معاون خدمات شهری به این موضوع ورود پیدا کرده کارها به خوبی در حال انجام است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سرعت این کار کم است، گفت: با این سرعت کم زمان زیادی صرف خواهد شد در حالی که کسبه از سال 91 تاکنون زندگیشان مختل و نابود شده است.

طلایی با بیان اینکه شهرداری با 436 واحد صنفی به صورت تک تک باید صحبت کرده و رضایت آن‌ها را جلب کند، تاکید کرد: شهرداری اگر می خواهد پیاده راه 17 شهریور پیاده راه بماند باید این کار را الزاما انجام دهد در غیر این صورت اگر تا آخر بهمن ماه شهرداری به جمع بندی درست نرسد و نتواند رضایت کسبه را جلب کند، به سمت گزینه باز کردن بخشی از مسیر شهدا تا صفا خواهیم رسید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار