شیراز؛

آغاز برداشت میگو در فارس

برداشت میگوی وانامی (پاسفید) برای نخستین بار در بخش جویم لارستان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ رحیمی فرد کارشناس اداره بهبود تولیدات دامی لارستان گفت: 40هزار قطعه پست لارو میگو گونه وانامی (سفید غربی) در روستای چغان بخش جویم لارستان پرورش داده شده است.
رحیمی فرد افزود: این گونه میگو که برای اولین بار در استان فارس با آب چاه و در استخر خاکی به مساحت هزار مترمربع پرورش یافته، تحمل بسیار خوبی در مقابل تغییرات محیطی مانند درجه حرارت و شوری و همچنین بالاترین نرخ رشد را در میان گونه های پرورشی دارد.
وی ادامه داد:  طول دوره پرورش این میگو 90 تا 120 روز است و در انتهای دوره به وزن حدود 15 تا 20 گرم می رسد.
 وی با بیان اینکه تغذیه میگو هم به صورت دستی و هم به صورت طبیعی صورت می گیرد، افزود: در ابتدای دوره رشد و تا یک ماهگی، تغذیه بیشتر از فیتوپلانکتون و زئوپلانکتون ها صورت می گیرد و بعد از یک ماه، میزان تغذیه دستی که به صورت پلت می باشد، افزایش می یابد.
 ساغر رحیمی فرد با بیان اینکه میزان برداشت اینگونه میگو 4 تن در هکتار است، گفت: پیش بینی می شود از این استخر حدود 400 کیلوگرم میگو برداشت شود  که علاوه بر مصرف داخلی قابلیت صادرات به کشورهای چین، اسپانیا و روسیه را نیز دارد.
انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار