زنجان؛

استان زنجان از قطب‌های تولید گوشت بوقلمون در کشور

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، گفت:استان زنجان با تولید بیش از 10 درصد گوشت بوقلمون یکی از قطب های تولید این محصول در کشور است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر 19 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 145 هزار و 600 قطعه در استان در حال فعالیت هستند.
 
رحمان رستمخانی افزود: در صورت فعال بودن کل ظرفیت استان و با احتساب 2 دوره پرورش درسال، استان زنجان قابلیت تولید سالانه بیش از 3 هزار تن گوشت بوقلمون را دارد.
 
وی از تولید بالغ بر 2 هزار و 130 تن گوشت بوقلمون طی نه ماهه نخست سال جاری در استان زنجان خبر داد و تصریح کرد: در این راستا در استان اکثرا از نژادهایBUT6، نیکولاس و هیبرید که عمدتاً از کشورهای اروپایی و کانادا وارد کشور می شوند مورد استفاده قرار می گیرد.
 
رستمخانی با بیان اینکه امسال همچنین نخستین واحد پرورش بوقلمون مادر گوشتی استان به ظرفیت 5 هزار قطعه در قالب تکمیل زنجیره تولید بوقلمون شمال غرب کشور راه اندازی شدگفت: با افتتاح این واحد تولیدی علاوه بر صرفه جویی ارزی و عدم وابستگی به واردات جوجه یک روزه بوقلمون، سالانه بیش از 600 هزار قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی تولید و  عرضه خواهد شد.
 
انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.