پخت و توزیع 20 تن سمنوی سنتی در شهرضا

20 تن سمنوی سنتی در شهرضا پخت و توزیع شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، این سمنو امروز در20 پاتیل مسی در محله های مختلف شهرضا طبخ و بین بیش از 20هزار نفر توزیع شد.

پخت سمنو از مراحل آغازین آن تا زمانی که پخته شود همراه با مداحی و توسل به اهل بیت (ع) است.

 پخت این سمنو 18 ساعت به طول انجامید.

سمنو خوردنی شیرینی است که از جوانه گندم و آرد درست می شود و ماده شیرین کننده سمنو شیره‌ای است که از خرد کردن جوانه گندم گرفته و این شیره با آرد سبوس‌دار جوشانده می‌شود.

انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.