با حضور فرماندهان ارشد ارتش؛

مراسم بزرگداشت شهید صیاد شیرازی در ستاد ارتش برگزار شد

مراسم بزرگداشت سپهبد شهید «علی صیاد شیرازی» با حضور فرماندهان ارشد ارتش در مسجد امام خمینی(ره) ستاد آجا برگزار شد.

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم بزرگداشت امیر سپهبد شهید «علی صیاد شیرازی» صبح امروز(چهارشنبه 23 فروردین) با حضور امیر سرلشکر «عطاالله صالحی» فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» جانشین فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ «فرزاد اسماعیلی» فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص)، امیر «محمدحسین دادرس» معاون هماهنگ کننده آجا و جمعی دیگر از فرماندهان ارتش در مسجد امام خمینی(ره) ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
 
آیت الله «سید علی اصغر هاشمی علیا» رئیس حوزه علمیه قائم(عج) چیذر در این مراسم با بیان اینکه آن چیزی که صیاد را الهی کرد، عمل به احکام الهی بود، اظهار داشت: القائات انسان از ذات انسان است و اگر شخص عبد صالح باشد القائات او القائات صالح است و اگر غیر صالح باشد، القاعات او شیطانی خواهد بود. همانطور که خداوند در زمین معادنی قرار داده است و انسان باید به این معادن دست یابد، در ذات انسان هم معادنی وجود دارد که باید انسان به آن‌ها برسد.
 
وی تصریح کرد: بشر از طاعت و بندگی خداوند بسیار غافل است و همواره باید اول دعای‌مان از خداوند این باشد که ما را به خودمان وا مگذار. القائات الهی بر قلب کسی وارد خواهد شد که اهل عبادت باشد و قلبش زمینه القائات را داشته باشد؛ و اگر انسان غافل باشد، آنچه بر قلب ناپاک خود دارد را بروز خواهد داد.
 
آیت الله هاشمی علیا گفت: انسان بر روی زمین دو حق بر گردن دارد؛ نخست عبادت و بندگی خدا و دوم خدمت به خلق الهی است. وقتی القائات الهی شد، روح و تمام اعضای بدن انسان نورانی می‌شود و اگر القائات الهی باعث نورانی شدن شخص شد، باید دیگران را راهنمایی کند و برای آن‌ها الگو باشد. خداوند آب را برای پاکی و طهارت قرار داده است و از طریق آب انسان، درختان و حتی حیوانات شاداب می‌شوند و انسان باید بر روی زمین همچون آب پاک باشد.
 
مدیر حوزه علمیه قائم(عج) چیذر بیان داشت: اگر صیاد شیرازی به مقام شهادت رسید به دلیل این بود که همچون آب، پاک بود و بندگی و طاعت خدا را به جا می‌آورد و باعث شد که دیگران نیز به طاعت و بندگی خدا بپردازند و برای آن‌ها الگو باشد.
 
وی ادامه داد: زمانی که جنگ تمام شد، شهید صیاد پیش من آمد و‌ با تواضع گفت: از زمانی که جنگ شد نتوانستم به خودم برسم در صورتی که جنگ خود دریایی از درس و از خودگذشتگی بود. بعد از چند روز شهید صیاد و چند نفر دیگر به حوزه آمدند و در کلاس درس‌های من شرکت کردند اما من چیزهای زیادی از این شهید بزرگوار یاد گرفتم.
 
آیت الله هاشمی علیا تصریح کرد: شهید صیاد شیرازی فردی منظم بود و سعی می‌کرد که همه کارها را در وقت خود انجام دهد. مهمترین ویژگی او نیز مقید بودن به نماز اول وقت و دائم الوضو بودن، بود.
 
وی خاطرنشان کرد: صیاد شیرازی مصداق روایتی بود که وقتی با او همنشین می‌شدی، گفتار و چهره‌اش انسان را یاد خدا می‌انداخت. می‌توان گفت صیاد نفس خود را در دست داشت و تمام وجود او برای خدا و به سوی حق بود. کسی که ویژگی‌های شهید صیاد شیرازی را داشته باشد، می‌شود صیادها و اندرزگوها.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار