رئیس اتحادیه چرم طبیعی، چرم مصنوعی و لوازم کفش؛

تأسیس بانک اصناف راهی برای خروج از رکود / لزوم بازنگری در قانون چک

حیاتی گفت: وجود بانک اصناف راهی برای حمایت از صنوف و خروج از رکود است ، با حمایت از اصناف می توان برای افزایش تولید و اشتغال در کشور گام های اساسی برداشت.

تأسیس بانک اصناف راهی برای خروج از رکود / لزوم بازنگری در قانون چکبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید حیاتی رئیس اتحادیه چرم طبیعی، چرم مصنوعی و لوازم کفش اظهار داشت: با ایجاد راهکارهای اساسی در نظام بانکی و پولی و همچنین بازنگری در قانون چک می توان نظام بازار را از بحران نقدینگی نجات داد.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال که در دستور کار سازمانها و نهادها قرار دارد، افزود: با بازنگری در قانون چک  می توان از نگرانی فعالان کسب و کار جلوگیری کرد ضمن اینکه این اقدام می تواند سبب ثبات و امنیت در تولید واشتغال شده وهمچنین موجب توسعه واحدهای صنفی شود.

حیاتی با تأکید بر لزوم ساماندهی قانون چک و ایجاد دسته بندی موردی در مورد بدهکاران بانکی (دارای چک) بیان کرد: در صنایع وابسته به چرم ، سررسید مالی حداکثر تا دو سال زمان لازم دارد و نمی توان از فعالان اقتصادی این درخواست را داشت که برای وصول آن تعجیل کنند.

وی در ادامه خواستار اقدامات ویژه برای به حرکت در آمدن چرخه اقتصادی با در نظر گرفتن ملاحظات و فعالیت صنوف مختلف شد و گفت: با حمایت دولت و تدوین قوانین جدید می توان مشکلات مربوط به پرداخت ها و تامین نقدینگی واحدهای تولیدی دارای رکود را حل کرد.

حیاتی اصلی ترین مشکل واحدهای صنفی را نبود نقدینگی کافی دانست و افزود: تأمین نقدینگی واحدهای دارای رکود در شرایط فعلی که کشور نیازمند افزایش تولید و اشتغال است، با ایجاد بانک اصناف امکانپذیر است.

وی با بیان اینکه ایران قطب مهم تولید چرم و مصنوعات کیف و کفش است، اظهار کرد: به دلیل فراهم نبودن شرایط برای استفاده از تکنولوژی های روز دنیا در فرآوری صنعت چرم کشور، این صنعت دچار سکون شده است، برای رونق آن باید تجهیزات این صنعت در کشور به روز شود تا علاوه بر تولید کالای باکیفیت، بتوان در بازارهای جهانی رقابت کرد.

وی ادامه داد: کشورهای همسایه به‌ویژه عراق و پاکستان بازارهایی هستند که می توان مصنوعات چرمی و غیرچرمی تولید ایران را صادر کرد، لذا حمایت‌های مسئولان ذی‌ربط  در توسعه بازارهای صادراتی ضروری است.

حیاتی، خواستار حمایت از اصناف به عنوان بخش خصوصی واقعی اقتصاد شد و افزود: مهم ترین دغدغه اصناف کشور، تشکیل بانک اصناف و منطقی کردن مالیات صنوف بر اساس درآمد است که امیدواریم در سال جاری مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار