ساری،

برگزاری كارگاه های آموزشی تخصصی برنج

كارگاه های آموزشی تخصصی برنج ويژه كارشناسان جهاد كشاورزی مازندران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مجيد بهادری مدير هماهنگی ترويج كشاورزی سازمان جهاد كشاورزی مازندران گفت: به منظور ارتقاء دانش و مهارت كارشناسان برنج مراكز جهاد كشاورزی و كارشناسان توليدات گياهی شهرستان ها، مديريت هماهنگی ترويج كشاورزی اقدام به برگزاری كارگاه های آموزشی تخصصی مرحله داشت برنج درخصوص مديريت بيماری ها در خزانه، مديريت تغذيه، مديريت بيماری ها و علف های هرز با حضور 220 كارشناسان مراكز جهاد كشاورزی و توليدات گياهی شهرستان های مازندران در فروردين امسال كرده است.

وی بر اهميت آموزش و تقويت علمی كارشناسان براي انتقال مطلوب يافته ها به بهره برداران و اجرای صحيح و فنی مراحل مختلف توليد برنج تاكيد كرد.

بهادری افزود: به علايم بيماری در نقاط مختلف گياه برنج، عامل بيماری، بررسی منابع مقاومت به بيماری بلاست برنج، عمليات زراعی موثر شناخته شده در اين بيماری، بيماری سوختگی غلاف برگ برنج، علايم و عامل بيماری زا، مبارزه زراعی، مبارزه شيميايی و ديگر بيماری های شايع در برنج و راه های مبارزه با آنها و استفاده از قارچكش های بيولوژيک تجاری در كنترل بيماری های برنج توجه شود.

انتهای پیام/ م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار