باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد:

گرانی مهمان سفره افطار می شود؟

با نزدیک شدن به ماه رمضان افزایش قیمت اقلام اساسی شیب تندتری به خود گرفتند که البته خیلی غیر منتظره به نظر نمی رسد.

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، آشفتگی در بازار کالای اساسی از ابتدای سال تا کنون به بهانه مختلف اتفاق می افتد که با فرارسیدن ماه رمضان افزایش قیمت‌ها شیب تندتری به خود گرفتند که البته خیلی غیر منتظره به نظر نمی رسد.

این درحالی است که مسئولان تنظیم بازار از ذخیره سازی کالای اساسی جهت جلوگیری از نوسانات قیمت ها خبر می‌دهند و با این وعده وعیدها مردم انتظار دارند که آب از آب تکان نخورد.

حال باید منتظر ماند و دید که وضعیت قیمت اقلام اساسی در فرار رسیدن ماه ضیافت خدا به کدام سمت و سو می رسد.

حسن عباسی معروفان معاون داخلی بازرگانی دولتی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی با اشاره به آخرین وضعیت ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی اظهار داشت: تأمین ذخایر استراتژیک کالایی نظیر برنج ، شکر و روغن در دستور کار بازرگانی دولتی قرار گرفته به طوریکه بخشی از این نیاز توسط تولیدات داخل و مابقی از طریق واردات تأمین می شود.

وی با بیان اینکه امسال همچون سال گذشته طرح ضیافت ماه رمضان اجرا می شود، افزود: براین اساس توزیع کالاهای اساسی با قیمت دولتی از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می شود.

به گفته عباسی معروفان برای آرامش بازار اقلام اساسی در ماه رمضان نرخ کالاها و اسامی عرضه محصول در فروشگاه های منتخب پس از تصویب اعلام خواهد شد.

محدودیتی در توزیع کالاهای اساسی وجود ندارد

همچنین علی اشرف منصوری رئیس جهاد کشاورزی استان تهران در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گفت: براساس جلسه ستاد تنظیم بازار وضعیت ذخیره سازی اقلام اساسی نظیر گوشت قرمز، مرغ، شکر و برنج مناسب است.

وی از ذخیره سازی 700 تن گوشت قرمز خبر داد و افزود: همچنین 6 هزارتن مرغ از سوی پشتیبانی امور دام استان ذخیره سازی شده تا در ایام ماه رمضان به بازار عرضه شود.

منصوری با بیان اینکه محدودیتی در عرضه اقلام اساسی وجود ندارد، عنوان کرد: توزیع کالاهای اساسی با نرخ مصوب دولتی در کنترل قیمت نقش اساسی دارد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار