طرز تهیه‌ی سوپ پیاز فرانسوی

در این گزارش برای شما روش تهیه‌ی یک نوع سوپ را قرار داده‌ایم که مواد اولیه‌ی آن کم است و به آسانی تهیه می‌شود.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش برای شما روش تهیه‌ی یک نوع سوپ را قرار داده‌ایم که مواد اولیه‌ی آن کم است و به آسانی تهیه می‌شود. برای آشنایی با روش پخت سوپ پیاز فرانسوی، با ما همراه باشید.
 

 طرز تهیه‌ی سوپ پیاز فرانسوی
 
 
مواد لازم:
 
پیاز متوسط (خلالی خرد شده): دو عدد متوسط
 
کره: دو قاشق غذاخوری
 
آرد: نصف قاشق غذاخوری
 
نان تست: به میزان لازم
 
پنیر پیتزا: به میزان لازم
 
آب مرغ یا آب گوشت: دو پیمانه
 
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
 
 
طرز تهیه:
 
کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. پیاز خلالی خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس آرد را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. در مرحله‌ی بعد، آب گوشت یا مرغ را به مواد اضافه می‌کنیم.
 
نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و حدود 15 دقیقه آن را روی حرارت قرار می‌دهیم. در این فاصله، نان تست را آغشته به پنیر می‌کنیم و آن را در فر قرار می‌دهیم تا پنیر آب شود. این کار حدود دو دقیقه زمان می‌برد. سوپ آماده شده را در ظرف ریخته و نان تست آغشته به پنیر را روی آن قرار می‌دهیم و سرو می‌کنیم.
 
 
منبع: تابناک
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار